Wilo-Rexa MINI3, iF Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu

Wilo-Rexa MINI3, iF Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu

Dergi: 1542       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 12/06/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Wilo-Rexa MINI3, iF Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu


İleri teknolojisi ile dünya kaynaklarını korumaya katkıda bulunan yeni nesil ürün ve çözümler sunan Wilo, yüksek verimli pompa çözümleriyle hayatı kolaylaştırıyor. Atık su uygulamalarına özel olarak geliştirdiği teknolojilerle son yıllarda yaşanan su sıkıntısı sorunlarına da çözüm geliştiren Wilo’nun az kirli sulara yönelik drenaj pompası Wilo-Rexa MINI3, vorteks çarkı ile tıkanmaları minimum düzeye indiriyor. Konut ve şantiye drenajı için ideal standart dalgıç atık su pompası olan Wilo-Rexa MINI3; yağmur suyu, yeraltı suyu ve kanalizasyon sularını güvenli ve verimli bir şekilde tahliye edebiliyor. Hem sabit hem de mobil kurulum için uygun olan Wilo-Rexa MINI3, esnek ve işlevsel tasarımı ile iF Tasarım Ödülü’nün de sahibi oldu.

 Uzman kimliğiyle dünyada 149, Türkiye’de ise 29 yıldır faaliyet gösteren pompa sistemleri sektörünün öncü markası Wilo’nun kullanıcı ve çevre dostu ürünlerine bir ödül de iF Tasarım Ödülleri’nden geldi. Konut ve şantiye drenajı için ideal standart dalgıç atık su pompası olan Wilo-Rexa MINI3; yağmur suyu, yeraltı suyu ve kanalizasyon sularını güvenli ve verimli bir şekilde tahliye edebiliyor. Esnek ve işlevsel tasarımı ile iF Industrie Forum Design tarafından verilen iF Tasarım Ödülü’nü kazanan Wilo-Rexa MINI3, hem sabit hem de mobil kuruluma uygun olmasıyla dikkat çekiyor.

Asimetrik gövdesi ile atık su pompası tasarımında fark yaratıyor

Maksimum 25 m3/h debi ve maksimum 13 mss basma yüksekliği kapasitelerine sahip Wilo-Rexa MINI3; teknik avantajlarına ek olarak atık su pompası tasarımında da fark yaratıyor. Asimetrik gövdesi, çalıştırma elemanlarının net bir şekilde hizalanması ve farklı bir renk şeması ile kullanımı kolaylaştırıyor. Yağmur suyu ve yeraltı suyu drenaj uygulamaları, susuzlaştırma, gri su transferi ve ön arıtması yapılmış kirli sular ürünün uygulama alanları arasında yer alıyor. Tıkanmaları minimum düzeye indiren vorteks çark ile paslanmaz çelik malzemeden oluşan motor ve mile sahip Wilo-Rexa MINI3, portatif ya da sabit kurulum opsiyonları ile atık su drenajında çözüm sağlıyor.



Wilo-Rexa MINI3,  iF Tasarım Ödülü’nün  sahibi oldu




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower