Zoomlion Cifa Türkiye’nin Genel Müdürü Alp Burak Ergün Oldu

Zoomlion Cifa Türkiye’nin Genel Müdürü Alp Burak Ergün Oldu

Dergi: 1445       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 19/07/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Zoomlion Cifa Türkiye’nin Genel Müdürü Alp Burak Ergün Oldu


Dünyanın ise en büyük 10 iş makinesi üreticisi arasında gösterilen Zoomlion Heavy Industry Science and Technology Co., Ltd. tarafından, Türkiye'de 2018 yılında yüzde 100 yabancı sermayeyle kurulan Zoomlion Cifa Mak. San. ve Tic. A.Ş.’de genel müdürlük görevine 1 Temmuz 2019 tarihi itibariyle Alp Burak Ergün atandı. Kendisi firmanın kuruşundan bu yana Operasyon ve Tedarik Zinciri Direktörü olarak görev yapıyordu.

Firma, portföyünde yer alan Zoomlion marka kule vinçler, mobil vinçler, beton santralleri, transmikserler, arazi vinçleri, inşaat asansörleri, personel kaldırıcı platformlar ve tarım makinelerin yanı sıra CIFA marka beton pompalarının da satış, yedek parça ve servis hizmetlerini sağlıyor.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Alp Burak Ergün şunları söyledi: “2018 yılı ağustos ayında resmi faaliyetlerine başlayan firmamız; Türkiye'de gerçekleştireceği fabrika yatırımlarını malum ekonomik belirsizlik sebebiyle ötelemişti. Firmamız şu anda 14 farklı ülke ile birlikte Türkiye'deki distribütörlerimize her konuda destek vermektedir.

Türkiye'de Zoomlion dizaynı ve markası altında ve tüm süreçlerde şirketimiz personellerinin denetlemesinden geçmek üzere bazı ürünleri ürettirmeye başlamış durumdayız. Bu ürünleri halihazırda Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğu'daki distribütörlerimize ve Zoomlion grubunun diğer şirketlerine satmaya başladık.”

1992 yılında kurulan, inovasyon ve küresel satın almalarla kısa sürede sektörün önde gelen firmaları arasına katılan Zoomlion Heavy Industry günümüzde 9 ana kategoride 800’e yakın farklı ürün sunuyor. 100’den fazla ülkede ticari faaliyetlerini sürdüren firmanın Çin dışında İtalya, Almanya, Hindistan, Brezilya ve Belarus’ta üretim tesisleri bulunuyor.



Zoomlion Cifa Türkiye’nin Genel Müdürü Alp Burak Ergün Oldu




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı