5. LOJİ&TED” Konferansı 20 Şubat 2020'de Gerçekleştirilecek

5. LOJİ&TED” Konferansı 20 Şubat 2020'de Gerçekleştirilecek

Dergi: 1465       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 13/12/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


5. LOJİ&TED” Konferansı 20 Şubat 2020'de Gerçekleştirilecek


360 CNP Event tarafından hazırladığı ve İstanbul Okan Üniversitesinin içerik danışmanlığını yaptığı 5. LOJİ&TED” konferansı 20 Şubat 2020 tarihinde düzenlenecek.

360 CNP Event tarafından hazırlanan 5. LOJİ&TED Konferansı’nın 2020 teması belli oldu. “Fark Yaratan Tedarik Zinciri ve Lojistik Yöntem ve Çözümleri” parolasıyla düzenlenecek olan organizasyonun içerik danışmanlığını ise İstanbul Okan Üniversitesi üstleniyor. Organizasyon 20 Şubat 2020 tarihinde İstanbul Hilton Maslak Hotel’de düzenleniyor.

“SEKTÖR PROFESYONELLERİNİN NETWORKLERİ İÇİN ZEMİN OLUŞACAK” 

ozlem-alkan.jpgTürkiye çeşitli alanlarda etkinlikler düzenleyen 360 CNP Event “5. LOJİ&TED” konferansı ile sektördeki konular tartışılması için özel bir ortam sunuyor. Organizasyon; maliyetleri azaltmayı ve küresel pazardaki artan sevkiyat hacmi, bu koşullarda iyi geliştirilmiş lojistik stratejilerinin önemi ticari şirketler için artırmayı amaçlıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan 360 CNP Genel Müdürü Özlem Alkan, LOJİ&TED 2020 konferansının, birçok şirket için maliyetlerini azaltmak bağlamında en önemli fırsatlardan biri olacağını vurgulayarak şu sözleri paylaştı: “Konferansın; lojistik, tedarik zinciri yönetimi, nakliye, sigorta, satın alma, depolama, dağıtım, IT gibi şirket sahipleri ve alanında uzman üst düzey yöneticilerin katılacağı bir uzmanlar zirvesi olması bekleniyor. Konferans, sektör profesyonellerin networkları için bir zemin oluşturmayı, tecrübe alışverişinde bulunmalarını sağlamayı ve yurt dışından gelen temsilciler ile doğrudan ilişki kurmalarını sağlamayı hedefliyor. İşlenecek konular arasında ise; maliyetleri azaltmanın yollarının araştırılması, rekabet edebilen fiyatların sürdürülmesi, piyasa talebi sorunun aşılması, potansiyel müşterilerinin analizi, etkin kriz yönetimin stratejilerinin bulunması gibi başlıklar yer alıyor.” dedi. 

Özlem Alkan ve Oya Kalender’in bir hoş geldiniz konuşması yaparak devam edeceği konferansta TEDAR, LODER, UTİKAD, Okan Üniversitesi sunum gerçekleştirecek olup IKEA, ARÇELİK, CEVA, JUNGHERİNC, DÜZEY PZ. SDZ GmbH gibi sektör devlerinin konuşmacı olarak yer alacak. Yaklaşık 250’nin üzerinde de delegenin katılımı gerçekleşecek. 



 5. LOJİ&TED” Konferansı 20 Şubat 2020'de Gerçekleştirilecek




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower