Ant Yapı, Moskova’da Action 44 Otel- Ofis projesi'ne başlıyor

Ant Yapı, Moskova’da Action 44 Otel- Ofis projesi'ne başlıyor

Dergi: 1402       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 11/09/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Ant Yapı, Moskova’da Action 44 Otel- Ofis projesi'ne başlıyor


Bugüne kadar Avrupa’nın en yüksek binası unvanını alan OKO Towers, Soçi Olimpiyat Köyü ve inşaatına devam edilen Domodedovo Havaalanı Terminal 2 binası olmak üzere Rusya’da önemli işlere imza atan Ant Yapı, Moskova’da 1905 metro istasyonuna yakın, toplam 40 bin metrekare büyüklüğünde, Action 44 Otel- Ofis projesini hayata geçiriyor.

Ant Yapı’nın Rusya’da modern mimari ve ileri mühendislik sistemleri ile inşa edeceği A sınıfı yeni projesinde; Shell&Core ofis, otel binası, kongre merkezi, otopark, restoran ve kafeler yer alıyor. Action 44 Otel- Ofis projesi; yer altında 3 katlı otopark, 11 katlı ofis ve 4 katlı otel binası olmak üzere toplam 15 kattan oluşuyor. 

Moskova’da ofis anlayışına yeni soluk kazandıracak olan projenin en önemli özelliklerinden biri de çift çephe ile kaplı olması. Asıl cephenin üzerinde özel dış kaplama olarak yeşilliklerden oluşan dekoratif kafes sayesinde Action 44 sakinleri doğadan kopmadan teknolojinin konforunu yaşama olanağı bulacak.

Dünyanın birçok ülkesinde benimsenen çevre dostu bina sertifikası BREEAM’in standartlarına uygun olarak tasarlanan Action 44 projesinin ana yükleniciliğini Ant Yapı üstleniyor. 

Rusya’daki yeni projeyle ilgili olarak Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ant Yapı olarak şu an yurt dışında başta Rusya olmak üzere Türki Cumhuriyetler, İngiltere ve yakın zamanda Amerika’da faaliyet gösteriyoruz. Moskova’da yeni başladığımız Action 44 Otel-Ofis projesinin yatırım değeri ise 57.500.000 USD. Mimari tasarımı açıdan bizi heyecanlandıran bu projeyi 2020 yılının sonunda teslim etmeyi planlıyoruz. Bununla birlikte biri İngiltere’de diğeri Amerika’da olmak üzere yeni projelerimize başladık” şeklinde konuştu. 

Ant Yapı Hakkında

Ant Yapı, profesyonel yönetimiyle kaliteden asla ödün vermeyen, taahhütlerini eksiksiz ve başarıyla tamamlayan güvenilir yapısıyla, inşaat sektöründe çok çeşitli projelere imza atmak üzere 1991 yılında kuruldu. 

90’lı yıllarda başlayan ve 2000’li yıllardaki yeniden yapılanması sonrasında devam eden faaliyetleriyle ANT YAPI, hem yurt içi hem de yurt dışında çeşitli konut, rezidans, otel, okul, kültür merkezi, iş merkezi, alışveriş merkezi, eğlence merkezi gibi projeleri başarıyla hayata geçirdi. Projelerin ve taahhütlerin başarıyla gerçekleştirilmesinin arkasında yatan pozitif düşünce içeren yaklaşımı, profesyonel ekibi, modern teknoloji ve yeniliklerin takibine verdiği önemle ANT YAPI, kurulduğu günden bugüne 9.000.000 metrekarenin üzerinde birçok projeye imza attı.

ANT YAPI, yurt dışında IQ‘su yüksek taahhüt ağırlıklı işleri, yurt içindeyse IQ+EQ’su yüksek yatırım projeleriyle, iş ortağı olarak gördüğü ANT YAPI dostlarının ihtiyaçları doğrultusunda, en uygun çözümleri üreterek hizmet vermeye devam ediyor.



 Ant Yapı, Moskova’da Action 44 Otel- Ofis projesi'ne başlıyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower