HİDROMEK, BAuma 2019'da birçok yeni modelini ilk kez gözler önüne serecek

HİDROMEK, BAuma 2019'da birçok yeni modelini ilk kez gözler önüne serecek

Dergi: 1428       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 15/03/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


HİDROMEK, BAuma 2019'da birçok yeni modelini ilk kez gözler önüne serecek

İş makineleri sektöründeki 40 yılı aşan tecrübesiyle küresel satış ve pazarlama faaliyetlerine ağırlık veren HİDROMEK, dünyanın bu en büyük iş makineleri organizasyonunda birçok yeni modelini ilk kez gözler önüne serecek.


Stantta en dikkat çekecek ürün, HİDROMEK tarafından HICON alt markası adı altında pazara sunacağı elektrikli ürün yelpazesinin ilk modeli HMK 70 W kompakt lastikli ekskavatör olacak. Gelecekte elektrikli araçlar alanında uzmanlaşmayı hedefleyen firmanın egzoz emisyonsuz ve gürültüsüz bu ilk kompakt yapılı elektrikli makinesi, şehir içindeki şantiyeler kadar tüneller, yer altı madenleri ve kapalı alanlar için de biçilmiş kaftan. Bir soket ile kolayca şarj edilebilecek olan makine tek seferde 8 saat kesintisiz çalışma imkânı sağlayacak. Akıllı arka ekranı, optik güvenlik sensörü ve kırmızı uyarı lazeri sayesinde iş güvenliğine başka bir boyut kazandıracak.



HİDROMEK’in uzun süredir merakla beklenen ikinci lastikli yükleyici modeli HMK 635 WL de ilk kez bu fuarda sergilenecek. Stage V emisyon standartlarındaki Mercedes motorla güçlendirilen bu yeni çevre dostu yükleyicinin yüksek koparma, kaldırma ve çekiş gücü ile birlikte ağır çalışma koşullarındaki seriliği ve yüksek konfor özellikleriyle 20 ton sınıfındaki rekabete yeni bir boyut katacağı belirtiliyor.

Fuarda sergilenecek bir diğer yeni ürün HMK 145 LC SR kısa kuyruklu paletli ekskavatör, şehir içi dar çalışma alanlarındaki hareket kabiliyetini büyük tonajlı makinelerin ergonomisiyle bir arada sunuyor. Opera Kontrol Sistemi, özel tasarlanmış klima yerleşimi ve kalkar kabin gibi özellikler kullanım ve bakım anlamında avantaj sağlıyor.

İlk toprak silindiri olan HMK 130 CS’yi geçtiğimiz yıl tanıtan HİDROMEK, HMK 130 CS ile birlikte ikinci toprak silindiri olan HMK 110 CS’yi de Bauma’da ilk kez sergileyecek. Ferah bir görünüm için kabin içerisinde kahverengi tonlarının kullanımı, geniş görüş açısı sağlayan büyük camlar, klima ve multimedya kontrolü sağlayan 8” dokunmatik ekran ve ağır hizmet tipi klima özelliği ile toprak silindirlerde operatöre kabin içinde üstün bir konfor sunulduğu belirtiliyor.

 



 HİDROMEK, BAuma 2019'da birçok yeni modelini ilk kez gözler önüne serecek




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı