Türkerler Holding ICCI 2018’de iki ödül birden aldı

Türkerler Holding ICCI 2018’de iki ödül birden aldı

Dergi: 1386       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 14/05/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Türkerler Holding ICCI 2018’de iki ödül birden aldı


Enerji sektörünün köklü organizasyonlarından ICCI 2018, 24. Uluslararası Çevre ve Enerji Fuarı kapsamında düzenlenen ICCI Enerji Ödülleri sahiplerini buldu. 7 farklı kategori ve 2 jüri özel ödülünün verildiği törende Türkerler iki ayrı ödül aldı.

Türkerler Holding Manisa’da hayata geçirdiği Türkerler Alaşehir Jeotermal Enerji Santrali projesiyle "Jeotermal" kategorisinde birinciliğe layık görüldü. Ödülü Türkerler Holding iştiraki Angoragaz Genel Müdürü Gökhan Yardım aldı.

Elektrik Dağıtım kategorisinde ise Türkerler Holding iştiraki olan VEDAŞ Vangölü Elektrik Dağıtım şirketi, başarılı sosyal sorumluluk projeleriyle Jüri Özel Ödülü’ne layık bulundu. Ödülü firma adına Elektrik Dağıtım Direktörü Ali Aydın aldı. Aydın’ın, ödül takdimi sırasında kendisine sorulan “Enerjinizi nerden alıyorsunuz?” sorusuna “Biz enerjimizi ülkemizin güzel insanlarından alıyoruz” cevabı salonda bulunan katılımcılar tarafından büyük alkış aldı.

VEDAŞ; hizmet verdiği Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde özellikle köy ve mezra okullarındaki öğrencilere ve yöre halkına verdiği destekler ve amatör sporlara yaptığı katkılar dolayısıyla Jüri Özel Ödülü’nü aldı.

VEDAŞ, daha önce de Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) koordinatörlüğünde gerçekleşen 3. Ar-Ge Çalıştayı’nda “Elektrik Dağıtım Şebekesinde Kayıp ve Kaçak Elektrik İçin Önleyici Çalışmalar” alanında ödül almıştı.



 Türkerler Holding ICCI 2018’de iki ödül birden aldı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı