Türkiye’nin en büyük hastanesinin enerjisi Türk Prysmian Kablo’dan

Türkiye’nin en büyük hastanesinin enerjisi Türk Prysmian Kablo’dan

Dergi: 1429       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 19/03/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Türkiye’nin en büyük hastanesinin enerjisi Türk Prysmian Kablo’dan

Türkiye’nin prestijli projelerinde tercih edilen Türk Prysmian Kablo, Eskişehir Şehir Hastane projesinin ardından Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne de yangına karşı güvenli kabloları ile hayat veriyor.

İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü gibi Türkiye'nin en önemli projelerinde yer alan Türk Prysmian Kablo, 14 Mart 2019 tarihinde açılışı gerçekleştirilen Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne son teknolojiye sahip yangına karşı güvenli kabloları ile enerji sağlıyor.

Prysmian Kablo dev projelere imzasını atıyor

Dünya çapında enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group'un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, toplam 3 bin 810 yatak kapasitesi ile dünya sıralamasında üçüncü sırada yer alan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nin kablo tedarikini üstlendi. Sağlık kampüsü şeklinde inşa edilen Ankara Bilkent Şehir Hastanesi; genel hastane, ana hastane binası, kalp ve damar hastanesi, nöroloji hastanesi, çocuk hastanesi, kadın doğum hastanesi, onkoloji hastanesi, fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi ve psikiyatri hastanesi olmak üzere toplam dokuz ana binadan oluşuyor. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi projesi gibi önemli projelerde yer alarak sektördeki lider konumunu pekiştiren Türk Prysmian Kablo’nun CEO’su Erkan Aydoğdu, “Dünya sıralamasında ilk üçte yer alan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nin kablo çalışmalarında görev aldık. Bunun yanı sıra, yakın zamanda Eskişehir Şehir Hastanesi’ne verdiğimiz kablolar ve kullandığımız son teknoloji ile sağlık sektörü projelerinde adımızdan sıkça söz ettirdik. 2019 yılında da “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonumuzdan hareketle, bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz projelere paralel olarak, yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

Türk kablo sektörüne yön veriyor

Teknoloji ve üretim kapasitesini artırmak için 1964 yılından bugüne dek birçok yatırım yapan Türk Prysmian, Mudanya’daki fabrikasında 22 bin farklı kablo üretebiliyor. 220 kV’a kadar tüm enerji kabloları, 3 bin 600 çifte kadar bakır iletkenli haberleşme kabloları, fiber optik kablolar, endüstriyel uygulamalarda kullanılan özel kablolar, Türk Prysmian Kablo’nun tam kapsamlı ürün yelpazesi içinde bulunuyor.



 Türkiye’nin en büyük hastanesinin enerjisi Türk Prysmian Kablo’dan




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı