Atlas Copco Endüstriyel Teknik Otomotiv Bölümü’nün Global Yıllık Toplantısı İstanbul’da yapıldı

Atlas Copco Endüstriyel Teknik Otomotiv Bölümü’nün Global Yıllık Toplantısı İstanbul’da yapıldı

Dergi: 1614       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 21/11/2022      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Atlas Copco Endüstriyel Teknik Otomotiv Bölümü’nün Global Yıllık Toplantısı İstanbul’da yapıldı


ATLAS COPCO ENDÜSTRİYEL TEKNİK OTOMOTİV BÖLÜMÜ, SÜRDÜRÜLEBİLİR BÜYÜMENİN YOL HARİTASINI İSTANBUL’DA ÇİZDİ

 

Atlas Copco Endüstriyel Teknik, Otomotiv Bölümü Global Yıllık Toplantısı’nda globalden 100’den fazla lideri İstanbul’da ağırladı. Ekim ayında gerçekleştirilen toplantının ana konuları “Sürdürülebilir Büyüme” ve Atlas Copco’nun “Akıllı Fabrikalar” ile otomotiv endüstrisine sunduğu katkılar olarak belirlendi.

 

Endüstriye; yüksek kaliteli endüstriyel elektrikli aletler, kalite güvence ürünleri, montaj çözümlerinin yanı sıra yazılım ve hizmet sunan Atlas Copco Endüstriyel Teknik, otomotiv sektörüne sunduğu inovatif çözümleri ve sürdürülebilir bir büyüme için gelecek perspektifini değerlendirdiği “Otomotiv Bölümü Global Yıllık Toplantısı”nı İstanbul’da gerçekleştirdi. Şirketin Endüstriyel Teknik genel müdürlerinin ve otomotiv bölüm müdürlerinin katıldığı toplantıda üç gün boyunca operasyonları optimize edebilecek ve müşterilerin dijital dönüşüm sürecini destekleyecek yollar ile inovatif otomasyon çözümleri konuşuldu. Toplantıda ayrıca; bölüm stratejileri, önemli projeler ve ürün lansmanlarının yanı sıra yeni pazarlama konsepti de sunuldu. 

Türkiye otomotiv endüstrisi için büyük fırsatlar sunuyor

Otomotiv Bölümü Global Yıllık Toplantısı’nın açılış gününde söz alan Otomotiv Bölümü Başkanı Lars Eklöf, “Atlas Copco Endüstriyel Teknik olarak, yıllık toplantılarımızı COVID-19 salgını nedeniyle iki yıl boyunca dijital olarak gerçekleştirdik. Uzun bir aradan sonra İstanbul’da yüz yüze buluşabildiğimiz için büyük mutluluk duyuyoruz. Toplantımızda; yönetim, satış ve pazarlama ekiplerimiz ile deneyim, bilgi ve vizyon noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunma fırsatı yakaladık. Türkiye, oldukça dinamik bir yapıya sahip olan otomotiv endüstrisi ile Atlas Copco için büyük bir fırsatı temsil ediyor. Bu buluşmayı burada gerçekleştirmek istememizde yerel Müşteri Merkezi'ndeki meslektaşlarımızın 2022'deki üstün başarılarının etkisi büyük.” dedi.

Atlas Copco sürdürülebilirlikte fark yaratıyor

Otomotiv Bölümü Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mathieu Legars yaptığı konuşmada, “Sürdürülebilir üretim süreçlerini yönlendiren otomasyon, elektrifikasyon ve dijitalleşme sektördeki temel trendlerdir. Bu trendler, mevcut kaynakları verimli bir şekilde kullanırken kalite, üretkenlik, esneklik ve ergonomi gibi kritik iş hedeflerini destekler. Ürün portföyümüz, çözümlerimiz ve deneyimimizle Atlas Copco'nun otomotiv endüstrisinde sürdürülebilirlik açısından gerçek anlamda fark yaratan bir rol oynadığını düşünüyorum.” dedi.

“Enerji verimli çözümleri sunmaya devam edeceğiz”

Yeni nesil üretimin öncülerinden Atlas Copco Endüstriyel Teknik’in Türkiye Genel Müdürü Bilge Acarkan da markanın otomotiv sektörünün gelişimine sunduğu katkının gelecek yıllarda artarak süreceğini ifade ederek, “Dünya genelinde üretimin yeni coğrafyalara kayması, Türkiye’nin sahip olduğu potansiyel düşünüldüğünde, ülkemizi sektör açısından bir cazibe noktası haline getirmektedir. Atlas Copco Endüstriyel Teknik olarak Türkiye otomotiv sektöründe önemli bir pazar payına sahibiz. Küresel otomotiv endüstrisi dijitalleşme, otomasyon ve elektrikli araç teknolojileri konularında büyük bir değişimin içindedir. Biz de endüstrinin üretim süreçlerindeki yüksek kalite taleplerini, proses görünürlüğünü ve izlenebilirliği daha da artıran, odağında otomasyonun olduğu çözümlerimizle bu değişime öncülük etmeye devam edeceğiz. Sürdürülebilirlik bu noktada temel hareket noktalarımızdan biridir. Ürünlerimizin enerjiden kaynaklanan kombine CO₂ emisyonlarını azaltarak, enerji açısından en verimli çözümleri sunmayı sürdüreceğiz.” diyerek müşterilerinin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarına destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7000390460816961536

 



Atlas Copco Endüstriyel Teknik Otomotiv Bölümü’nün Global Yıllık Toplantısı İstanbul’da yapıldı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı