Delta Vana, İngiltere merkezli Levelstate ile distribütörlük anlaşması imzaladı

Delta Vana, İngiltere merkezli Levelstate ile distribütörlük anlaşması imzaladı

Dergi: 1571       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 14/01/2022      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Delta Vana, İngiltere merkezli Levelstate ile distribütörlük anlaşması imzaladı


Honeywell, Flowserve, Farris, CDC ve Gorth gibi global ölçekli şirketlerin distribütörlüklerini yürüterek Türk sanayisine katkı sağlayan Delta Vana, İngiltere merkezli Levelstate ile distribütörlük anlaşması imzaladı.
 
Seviye izleme ihtiyaçlarına yönelik olarak güvenilir ve bakım gerektirmeyen teknolojilerle çözüm üreten Levelstate, elektronik ünite yelpazesini tamamlamak için, yüksek kaliteli iki renkli seviye göstergesi de üreten global bir firmadır. Enerji, petrokimya ve imalat endüstrileri için kazan tambur seviyesi izleme ve ölçüm ekipmanı üreten Levelstate’in sistemleri iletkenlik seviyesi probu teknolojisine dayanıyor.
 
Buhar üreten tesisler için seviye ölçümü ekipmanlarının önde gelen küresel üreticisi Levelstate’in ürünleri dünya çapında enerji, petrokimya, rafineri, gübre, şeker, kağıt, çimento, metalurji ve kimya gibi çeşitli endüstrilerde yoğunluklu olarak kullanılıyor.
 
Satış ve servis ağı ile dünya çapında faaliyet gösteren Levelstate ile imzalanan distrütörlük anlaşmasıyla Delta Vana, Levelstate’in ürün yelpazesindeki hydrastep tipi elektronik tambur seviye göstergeleri, elektronik seviye şalterleri, su kolonları (basınçlı kaplar), iletkenlik seviye probları (elektrotlar) ve uzaktan görüntüleme ünitelerinin satışında Türkiye’deki tek yetkili ismi oldu.

 

 

Delta Bakım'da üst düzey atama


 DELTA Vana A.S.'nın Genel Müdürü olarak halen görevine devam eden Kadir Yilmazoglu, 2022 itibarıyla grup şirketlerinden DELTA Bakım'ın da Genel Müdürü oldu.

2003 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olan Kadir Yılmazoğlu satış konusunda çeşitli kademelerde ve ülkelerde görevler aldı. Kadir Yılmazoğlu 5 Ekim 2020 tarihi itibari ile Delta Vana A.Ş’de Genel Müdür olarak görev almasından önce Honeywell enstrüman grubunun Orta Avrupa Genel Müdürü olarak görev yapıyordu

 

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6887671135924830208

 



Delta Vana, İngiltere merkezli Levelstate ile distribütörlük anlaşması imzaladı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı