Yorglass’ın Yeni CTO’su Önder Kaplancık Oldu

Yorglass’ın Yeni CTO’su Önder Kaplancık Oldu

Dergi: 1694       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 24/06/2024      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Yorglass’ın Yeni CTO’su Önder Kaplancık Oldu


 

Bu sene 50. yılını kutlayan cam dünyasının global ve güvenilir tedarikçisi Yorglass’ta üst düzey bir atama gerçekleşti. 31 yıllık kariyer hayatı boyunca birçok ulusal ve uluslararası şirkette üst düzey yöneticilik yapan Önder Kaplancık, Yorglass’ın yeni CTO’su oldu. Kaplancık, Yorglass’ta sürdüreceği kariyer yolculuğunda şirketin büyüyerek devam eden başarısına katkı sağlamayı hedefliyor. 

 

Teknolojik gelişmeleri iş süreçlerine entegre ederek dijital dönüşüme hızla uyum sağlayan ve  bu sayede müşteri ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan Yorglass, büyüme hedefleri doğrultusunda deneyimli iş insanı Önder Kaplancık’ı CTO olarak atadığını duyurdu.

31 yıllık deneyimiyle Yorglass’ın teknoloji stratejilerine liderlik edecek

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitiren Önder Kaplancık, Koç Üniversitesi Yönetici İşletme Yüksek Lisans (Executive MBA) programını tamamladı. İş hayatına 1993 yılında Arçelik’te başlayan Kaplancık; KoçFinans, Teknosa, Carrefoursa, Hepsiburada ve KoçDigital şirketlerinde farklı pozisyonlarda kariyer yolculuğuna devam etti. Son olarak Eclit şirketinde CEO’luk görevini üstlenen Önder Kaplancık, Haziran 2024 itibariyle CTO’su olduğu Yorglass’ın bilgi teknolojileri alanındaki proje ve yatırımlarına liderlik edecek.

 

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7210962036636209152

 



Yorglass’ın Yeni CTO’su Önder Kaplancık Oldu




Linkedin

Solvi

hakan plastik


nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower