EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı 2023 Yılında Nisan'da Gaziantep'te, Kasım'da ise İstanbul'da Yapılacak

EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı 2023 Yılında Nisan'da Gaziantep'te, Kasım'da ise İstanbul'da Yapılacak

Dergi: 1598       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 02/08/2022      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı 2023 Yılında Nisan'da Gaziantep'te, Kasım'da ise İstanbul'da Yapılacak


Domino Fuarcılık, 21 yıldır enerji sektöründe devam ettiği  çalışmalara ve en önemli etkinliği  olan ve bu sene itibarı ile de İstanbul’da yapmaya başladığı “EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı”Gaziantep'de gerçekleştirmeye başlayarak, geleneksel hale getirecek. 

Bundan böyle Gaziantep ve İstanbul’da her sene yapılacak “EIF DÜNYA ENERJİ KONGRESİ VE FUARI” gücüne güç katacak ve tüm imkânları ile ülkemizin her bölgesinde tecrübe, bilgi ve birikimlerini ülkemiz sanayicileri ile paylaşmaya devam edecek.

GUNDER - Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nden  tüm yetkili kadroların, üst düzey yetkililerin, yönetim kurullarının ve başkanlarının destekleri ile ilk etkinlik 26 – 28 Nisan 2023 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezinde düzenlenecek.

Tüm sanayi bölgelerinde bulunan fabrika sahiplerinin, tarım işletmecilerinin, ilgili tüm sanayi kuruluşlarında görev yapan satın alım yetkililerinin fuara mutlak surette ziyaretçi olarak iştirak edecek olmaları ise ayrıca etkinliğe son derece önemli bir katma değer sağlayacak.

Bunların yanı sıra;  Kahramanmaraş, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır ve bölgenin diğer önemli şehirleri de Sanayi ve Ticaret Odalarının ve Organize Sanayi bölgelerinin destekleri ile bölgelerinde bulunan fabrika sahipleri, yöneticileri, satın alım birimleri ve yine bu bölgelerde yer alan tarım üreticileri aynı şekilde önemli kadroları ve işletme sahipleri ile Fuara katılıyor olacaklar.

 

2023 EIF World Energy Congress&Expo Fuar Takvimi;


26 -28 Nisan 2023 - OFM - Gaziantep Enerji Fuarı

15 - 17 Kasım 2023 İstanbul Fuar Merkezi - EIF Enerji Kongresi ve Fuarı

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6960118949225136128

 



EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı 2023 Yılında Nisan'da Gaziantep'te,  Kasım'da ise İstanbul'da Yapılacak




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı