KPMG Türkiye, Ege Bölgesi’nde Kurumsal Finansman Hizmetlerini Büyütüyor

KPMG Türkiye, Ege Bölgesi’nde Kurumsal Finansman Hizmetlerini Büyütüyor

Dergi: 1606       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 26/09/2022      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


KPMG Türkiye, Ege Bölgesi’nde Kurumsal Finansman Hizmetlerini Büyütüyor


 

KPMG Türkiye, kurumsal finansman hizmetlerini büyütmek ve Ege Bölgesi’nde daha aktif olmak amacıyla İzmir ofisine yaptığı yatırımlarını hızlandırdı ve ekibini genişletti. Sorumluluğunu Azize Gündoğdu Şen’in üstleneceği İzmir’deki yeni kurumsal finansman hizmetleri ekibi, bölgedeki müşterilere şirket alım ve satım danışmanlığı, yeniden yapılandırma, borç danışmanlığı, proje finansmanı konularında hizmetler sunacak.

 

Büyüme stratejisinin önemli bir parçası olarak bölgesel büyümeye odaklanan KPMG Türkiye, İstanbul’dan sunulan kurumsal finansman hizmetlerini Ege Bölgesi’ndeki müşterilerine yerinde sunmak amacıyla İzmir ofisine yatırımlarını hızlandırdı. KPMG Türkiye, İzmir ofisi bünyesinde oluşturulan yeni kurumsal finansman hizmetleri bölümü ile bölgedeki müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik şirket alım ve satım danışmanlığı, yeniden yapılandırma, borç danışmanlığı, proje finansmanı konularında hizmetler sunacak. Ticari bankacılık ve kurumsal finansman alanlarında 15 yılı aşkın bir deneyimi olan Azize Gündoğdu Şen, Kurumsal Finansman Kıdemli Müdürü olarak İzmir’deki kurumsal finansman bölümünün sorumluluğunu üstlenecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan KPMG Türkiye Birleşme ve Satın Alma Danışmanlığı Lideri Gökhan Kaçmaz, “KPMG Türkiye’nin büyüme stratejisi üç eksene oturuyor. Bunlardan ilki sunduğumuz hizmetlerimizin ve uzmanlıklarımızın çeşitliliğinin artması. İkincisi hizmetlerimizin sektörel bilgi ve uzmanlıklar ile zenginleştirilmesi. Üçüncüsü ise hizmetlerimizin tüm Türkiye’ye yayılması için bölgesel olarak ekiplerimizin büyümesi. Bu çerçevede kurumsal finansman hizmetlerimizi Ege Bölgesi’nde daha yaygın biçimde sunmak için de çalışmalarımızı hızlandırdık. Alanında çok deneyimli bir isim olan Azize Gündoğdu’nun KPMG Türkiye’yi bölgedeki hedeflerine daha çabuk ulaştıracağına inanıyor, İzmir ofisimize katılmasından memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

 
KPMG Türkiye Kurumsal Finansman Kıdemli Müdürü Azize Gündoğdu Şen ise şunları söyledi: “KPMG Türkiye kurumsal finansman hizmetleri kapsamında, İzmir başta olmak üzere tüm Ege Bölgesi’ndeki şirketlerde büyük potansiyel olduğunu düşünüyor ve KPMG’nin uluslararası tecrübelerini şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. KPMG Türkiye’nin büyüme ve paydaşlarına değer sağlama hikayesine katkı sağlayacak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.”

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6980396910742245376

 

 



KPMG Türkiye, Ege Bölgesi’nde Kurumsal Finansman Hizmetlerini Büyütüyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı