MAN, Bolu'da 100 adet Kamyon ve Çekici Teslimatı Yaptı

MAN, Bolu'da 100 adet Kamyon ve Çekici Teslimatı Yaptı

Dergi: 1598       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 02/08/2022      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


MAN, Bolu'da 100 adet Kamyon ve Çekici Teslimatı Yaptı


MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ, Bolu, Düzce, Akçakoca, Sakarya ve Kocaeli bölgesinde faaliyet gösteren 80 lojistik firmasından aldığı 200 adet araçtan oluşan büyük siparişin ilk kısmı olan 100 adet MAN kamyon ve çekiciyi törenle teslim etti.

Ağır ticari araçların köklü ve küresel markası MAN, toplu araç teslimatlarına bir yenisini daha ekledi. İleri teknoloji, dayanıklılık, performans, yüksek yakıt tasarrufuna sahip yeni nesil araçları ve satış sonrası kaliteli hizmet anlayışı ile işletmelerin gözdesi haline gelen MAN, Bolu’da yılın en büyük toplu araç teslimatını gerçekleştirdi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen teslimat töreninde Bolu, Düzce, Akçakoca, Sakarya ve Kocaeli bölgesinde faaliyet gösteren 80 lojistik firmasından alınan toplam 200 adetlik siparişin ilk kısmı olan 100 adet MAN kamyon ve çekici teslimatı yapıldı.

2 Ağustos’ta gerçekleştirilen teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ adına Kuzey Marmara Bölgesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun, Bölge Satış Yöneticileri Özgür Tutumlu, Hakan Akgün, Finansman Koordinatörü Doğan Gamsız, MAN TopUsed yetkilileri ve araç teslimatı yapılan lojistik firmalarının yöneticileri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Toplu teslimat töreninde araçlarının anahtarlarını teslim alan firma yöneticileri, MAN ile yol arkadaşlığı yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. MAN’ın hem araç hem de hizmet kalitesi ile kendileri için güvenilir çözüm ortağı olduğunu ifade en firma temsilcileri, iş birliklerinin önümüzdeki dönemde artarak devam edeceğine inandıklarını kaydettiler.

MAN markası ile ilk kez tanışan firmaların temsilcileri ise, yeni nesil ödüllü MAN araçlarına sahip olmanın heyecan ve mutluluğunu bir arada yaşadıklarını söylediler.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6960230674196774913

 



MAN, Bolu'da 100 adet Kamyon ve Çekici Teslimatı Yaptı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı