Macaristan Hükümeti Emsa Jeneratör’ü Tercih Etti

Macaristan Hükümeti Emsa Jeneratör’ü Tercih Etti

Dergi: 1548       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 31/07/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Macaristan Hükümeti Emsa Jeneratör’ü Tercih Etti


6 Kıtada 102’den fazla ülkeye ihracat yapan Emsa Jeneratör yurt dışı satışlar yapmaya devam ediyor. Yaptığı satışlar ile ülke ekonomisine katkı sağlarken, Türk Menşeili Marka olan Emsa ile Türkiye’nin adını tüm dünyaya duyurma noktasında da hizmetlerini sürdürüyor.

Son olarak Macaristan Hükümeti ile yapılan satış anlaşmasında 1 adet 2806A-E18TAG2 model PERKİNS motorlu EGK355-550N model EMSA alternatörlü, 700 kVA dizel jeneratör seti gönderildi.. Macaristan Hükümeti tarafından tercih edilen Emsa Jeneratör markası bu teveccühe layık olabilmek adına her türlü kolaylığı göstererek ürünün sorunsuz bir şekilde yerine ulaştırılmasını sağladı.

Su soğutmalı, uzaktan kontrol sistemine sahip, ses izolasyonlu kabini bulunan, dizel, 3 faz, düşük yakıt seviyesi uyarı sistemi olan ve bakımı kolay yapılan 700 kVA dizel jeneratör seti kalite standartlarına uygun olarak üretilmiş ve Macaristan Hükümetine teslim edildi.

İhracat odaklı bir ekonomik sisteme sahip olan Macaristan çok az sayıda ithalat yapıyor. Çok az sayıda yaptığı yurt dışından ürün getirme konusundaki tercihini Emsa Jeneratör ’den dolayısıyla Türkiye’den yana kullandı.

Avrupa Birliği üyesi olan ve Avrupa Birliği ülkeleri ile sıkı ticari ilişkilere sahip olan Macaristan bu ilişkileri tercih etmek yerine alanında uzmanlığını, profesyonelliğini ve kurumsallığını kanıtlamış Emsa Jeneratör ‘den ürün almayı tercih etti.

Emsa Jeneratör Büyümeye Devam Ediyor

Hem yurt içi hem de yurt dışı satışları ile varlığını sürdüren Emsa Jeneratör 6 kıtada 102’den fazla ülkeye ihracat yaparak büyümeye devam ediyor.

30 Bin Metrekare alana kurulmuş olan üretim tesisinde profesyonel mühendis ve uzman mavi yaka kadrosu ile TSE ve ISO kriterlerine uygun bir şekilde üretimler yapıyor.

Üretim alanında olduğu gibi lojistik ve sevkiyat alanında da kendini geliştiren, kurumsal bir yapıya kavuşan Emsa Jeneratör Türkiye’nin sektörel gururu olmaya devam ediyor.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6827198699874091008

 



Macaristan  Hükümeti Emsa Jeneratör’ü Tercih Etti




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower