Ode Select Altın Çekül Ödülü Aldı

Ode Select Altın Çekül Ödülü Aldı

Dergi: 1572       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 21/01/2022      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Ode Select Altın Çekül Ödülü Aldı

ODE Select, “ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri”nde Sektörel Pazarlama kategorisinde “En İyi Tanıtım Projesi Teşvik Eşdeğer Ödülü”ne layık görüldü.

 

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, yatırım ve üretime devam ederken paydaşlarına değer katan yenilikçi projeler de geliştiriyor.

Bu bakış açısıyla 2020 yılında hizmete sunulan ve kısa sürede sektörün büyük beğenisini kazanan ODE Select’in başarısı “ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri”nde bir kez daha tescillendi. Türkiye’nin ilk ve tek malzeme kataloğu olan Yapı Kataloğu çatısı altında 27’ncisi düzenlenen törende ODE Select, Sektörel Pazarlama kategorisinde “En İyi Tanıtım Projesi Teşvik Eşdeğer Ödülü”nün sahibi oldu.

 

Ayşe Miray Şen: “Dijital dönüşümü ve sektörün gerekliliklerini dikkate alıyoruz”

 

Şirket adına ödülü alan ODE Yalıtım Teknik Ofis Yöneticisi Ayşe Miray Şen, “ODE Yalıtım olarak,  paydaşlarına değer yaratmayan hiçbir organizasyonun sürdürülebilir olmadığına inanıyoruz. Diğer taraftan paydaşlarımıza yönelik tüm çalışmalarımızda dijital dönüşümü ve sektörümüzün gerekliliklerini göz önünde bulunduruyoruz. Bu vizyonla 2020 yılında devreye aldığımız ODE Select’in sektörümüzün en köklü ve prestijli ödüllerinden birine layık görülmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Sektörümüze, paydaşlarımıza değer katan ürün ve hizmetleri geliştirmeye önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz” dedi.

İnşaat projeleri için geliştirilen çevrim içi sistem seçim aracı ODE Select, çatılar, temel ve perdeler için yalıtım çözümleri, proje kriterlerine uygun sistemler, 2D detaylar, şartnameler ve teknik dokümanları dakikalar içinde görüntülemeyi ve bilgisayara indirebilmeyi sağlıyor. ODE Select’te, yaklaşık 500 doküman ve 288 farklı sistem çözümü; 50 farklı ürün grubu için 5 farklı uygulama alanında sunuluyor. Mimarlar, tasarımcılar, danışmanlar, müşavirler ve uygulamacıların işlerini kolaylaştıran sistem üzerinden, satış temsilcilerinden teklif veya uzmanlardan teknik destek de alınabiliyor.

ODE Select, ALTIN ÇEKÜL’de ödüle layık görülen diğer ürün ve projelerle birlikte Ocak ayı sonuna kadar İstanbul Beşiktaş’taki AURA İstanbul’da tüm ziyaretçilere açık olarak sergilendi.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6890211606484127744

 



Ode Select Altın Çekül Ödülü Aldı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı