Orman Genel Müdürlüğü'nün Makine Parkına 172 Adet Yeni iş Makinesi ve Araç Katıldı

Orman Genel Müdürlüğü'nün Makine Parkına 172 Adet Yeni iş Makinesi ve Araç Katıldı

Dergi: 1614       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 26/11/2022      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Orman Genel Müdürlüğü'nün Makine Parkına 172 Adet Yeni iş Makinesi ve Araç Katıldı


Orman Genel Müdürlüğü (OGM)  Makine Parkına yeni katılan 172 adet iş makinesi ve araç, için dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre; Orman Genel Müdürlüğü'nün makine parkına yeni katılan iş makineleri ve araçlar, 19 dozer, 5 treyler, 5 yangın yönetim aracı, 12 su tankeri, 23 su ikmal aracı, 44 greyder ve 64 ekskavatörden oluşuyor.

Törene katılan Tarım Ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişci konuşmasında ''Teknolojiye sahip olmak kadar, bunları etkili bir şekilde kullanmak da önemli. Malumunuz, küresel iklim değişikliği sebebiyle orman yangınları ve diğer doğal afetler yılın bütün mevsimlerine yayılabilmektedir. Bu yüzden makine parkımızdaki araçların 12 ay boyunca kullanıma hazır halde tutulması önemli. Makine parklarımızdaki modernizasyonlarla bu konuda da memnuniyet verici gelişmeler sağladık. Makine parklarındaki bu gelişmeyle birlikte orman yangınları ile mücadelede ve diğer ormancılık faaliyetlerinde daha da başarılı olunacak. Aldığımız yeni iş makinaları ile ulaşılamayan alan miktarımızı daha da azaltacak altyapı çalışmalarını yapacağız. Böylece orman yangınlarına karşı daha etkili bir mücadele vereceğimize hiçbir şüphemiz yok. Büyük bir hassasiyet ve sorumlulukla yaptığımız bu çalışmaların Türkiye Yüzyılı'nın inşasına gereken katkıyı yapmasını temenni ediyorum." dedi

​Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey törende yaptığı konuşmada' 'Bugün burada  makine parkımızı güçlendirmenin gururunu yaşıyoruz. Araç filomuza eklenen  araçlar ile orman yangınları ile mücadele olmak üzere tüm ormancılık faaliyetlerinde daha etkili çalışmalar yürüteceğiz. Bugün burada 92 adet yeni araç ve malzemeyi filomuza dahil ediyoruz. Bunlara ilaveten önümüzdeki günlerde 80 adet daha yeni araç ve malzeme dağıtımını da gerçekleştireceğiz. Böylece toplam değeri 600 milyon TL olan 172 adet makine ve ekipmanla çalışmalarımıza güç katarak Yeşil Vatan'a değer katmış olacağız. Orman teşkilatımıza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7002180002658062336

 



Orman Genel Müdürlüğü'nün Makine Parkına 172 Adet Yeni  iş Makinesi  ve Araç Katıldı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı