PV Partner, "Yüzer GES"ler İçin Ciel & Terre İle İşbirliği İmzaladı

PV Partner, "Yüzer GES"ler İçin Ciel & Terre İle İşbirliği İmzaladı

Dergi: 1613       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 17/11/2022      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


PV Partner, "Yüzer GES"ler İçin Ciel & Terre İle İşbirliği İmzaladı


Türkiye'de güneş enerjisi ürünlerinin hızlı ve güvenilir tedarikini sağlayan PV Partner ile Ciel & Terre, yüzer güneş enerji santrali çözümleri için iş birliği anlaşması imzaladı.

Bu alandaki en deneyimli yüzer GES sistem sağlayıcısı olan Ciel & Terre, 12 yıldan fazla bir süredir dünya çapında 30'dan fazla ülkede yüzer sistemler sağlamıştır.

Yüzer güneş enerjisi uzmanı, patentli ürünleri ve bu tür projelere uygun iyi geliştirilmiş çözümleri ile dünya çapında 735MW'ı temsil eden 265'ten fazla yüzer GES projesini tamamlamıştır. Ciel & Terre'nin şu anda toplam 1.2GW’lık bir deneyimi bulunmaktadır.

PV Partner Satış ve Pazarlama Müdürü Tunç Günışık imza töreninde şu açıklamayı yaptı: “Bu anlaşma bizim için önemli bir dönüm noktası. Ciel & Terre'nin yüzer güneş enerjisi santralleri konusundaki bilgi birikimi, profesyonel yaklaşımımız ve üstün hizmetlerimizle birleştiğinde, Türkiye'deki bu önemli ve gelecek proje yatırımları için iyi bir başlangıç ​​noktası olacaktır”.

Bu anlaşmanın en önemli yönlerinden biri, Ciel & Terre'nin uluslararası uzmanlığını PV Partner'ın gücü ve güvenilirliği ile ülkemize kazandırmaktır. Pv Partner olarak, bu anlaşma ile ürünleri hızlı tedarik çözümlerimiz ve uygun fiyat politikası ile sunacağız.

Anlaşma kapsamında önümüzdeki 5 yıl içerisinde büyük miktarda Yüzer GES kurulumunun yapılması beklenmektedir.

PV Partner, başta kurulum (EPC firmaları), perakendeciler ve son kullanıcılar olmak üzere güneş enerjisi konusunda meslek sahibi tüm sektör paydaşlarına zamanında ve bütçelere uygun olarak en kaliteli ürün ve çözümleri sunmayı hedeflemektedir.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6998888598699683840

 



PV Partner,




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı