PwC Türkiye ekibi 11 yeni şirket ortağıyla güçleniyor

PwC Türkiye ekibi 11 yeni şirket ortağıyla güçleniyor

Dergi: 1594       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 28/06/2022      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


PwC Türkiye ekibi 11 yeni şirket ortağıyla güçleniyor


 

PwC Türkiye, 11 yeni şirket ortağıyla tüm hizmet birimlerinde ekibini güçlendirmeye ve büyümeye devam ediyor.

 

156 ülkede 295 bin çalışanıyla hizmet veren PwC’nin Türkiye iştiraki PwC Türkiye, yeni şirket ortaklarını duyurdu. PwC Türkiye bünyesinde başarılı çalışmalara imza atan 10 isim, şirket ortaklığına kabul edilirken 1 yeni isim de şirket ortağı olarak PwC Türkiye ailesine katıldı. 

Yeni atamalar çerçevesinde PwC’de bugüne kadar farklı görevlerde bulunan Akif Koca, Eray Kumdereli ve Ozan Cığızoğlu Danışmanlık Hizmetleri; Devrim Alçın, Ramazan Yüksekkaya, Selim Elban, Selma Canbul Çorum ve Zeynep Alyanak Denetim Hizmetleri; Ülker Day ve Yasemin Bekgöz Vergi Hizmetleri alanlarında ortaklığa kabul edildiler. Teknoloji danışmanlığı alanında derin deneyime sahip Gediz Cürgül ise Danışmanlık Hizmetleri bölümüne şirket ortağı olarak katıldı. 

Sürdürülebilir sonuçlar ve güvenli çözümler için bilgi, deneyim ve teknolojik inovasyona yatırım yapan PwC Türkiye, yeni ortaklarıyla büyümeye devam ediyor. Yaklaşık 2.400 kişilik profesyonel kadrosu ile 41 yıldır Türkiye’de iş dünyasında fark yaratan çalışmalara imza atan PwC Türkiye, yeni atamalarla birlikte şirket ortağı sayısını 73’e yükseltti.

 

PwC Türkiye Kıdemli Ortağı Cenk Ulu, yeni atamalarla ilgili şunları söyledi:

“PwC'de kişisel gelişim ve başarı için fırsatlar yaratırken çeşitliliğe değer veririz. Etik değerlerimiz rehberliğinde kaliteden ödün vermeden her zaman uzun vadeli bakış açısıyla çözüm üretiriz. Yeni şirket ortaklarımız insanı ilk sıraya koyan yeni liderlerin temsilcileri olarak; çalışanlarımız, müşterilerimiz ve toplum için güven yaratmamıza ve sürdürebilir sonuçlar üretmemize büyük katkı sağlayacaklar. Çeşitliliğimizi ve kapsayıcılığımızı geliştirmede kaydettiğimiz ilerlemeden gurur duyuyoruz. ” 

 

PwC Hakkında

PwC'de amacımız, toplumda güven oluşturmak ve önemli sorunlara çözüm üretmektir. Biz, denetim, danışmanlık ve vergi hizmetleri alanında kaliteli hizmet sunmaya odaklanmış, 156 ülkede 295.000’i aşkın çalışanın oluşturduğu bir topluluğuz. Daha fazla bilgi almak için www.pwc.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz. 1981’den bu yana Türkiye’de iş dünyasına hizmet sunan PwC olarak; İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve Eskişehir’de yaklaşık 2.400 kişilik profesyonel kadromuz ile müşterilerimizin aradığı değeri yaratmak için çalışıyoruz.

Akif Koca

Dr. Akif Koca PwC’ye 2017 yılında katılmıştır. PwC’de kamusal alanda strateji ve politika geliştirme, dönüşüm programları tasarlama, sosyoekonomik etki analizleri gibi pek çok konuda danışmanlık hizmetleri sunan Kamu Danışmanlığı Ekibine Liderlik etmektedir. PwC’ye katılmadan önce McKinsey’de ekonomik ve sosyal kalkınma, sektör stratejisi ve rekabet stratejisi odaklı projeler gerçekleştirmiştir. Yönetim danışmanlığı sektörüne katılmadan önce Devlet Planlama Teşkilatında Uzman ve Daire Başkanı olarak 15 yıl çalışmıştır. Bu dönemde sanayi ve hizmet sektörlerine yönelik ulusal politika geliştirme ve yatırım programlama süreçlerini yönetmiş, birçok kamu ve sivil toplum kuruluşunun stratejik dönüşüm süreçlerinde danışmanlık vermiştir. Akif, ODTÜ Endüstri Mühendisliği lisans, Kaliforniya Üniversitesi Berkeley MBA ve Başkent Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon Doktora programları mezunudur.

 

Devrim Alçın

Devrim Alçın, PwC Türkiye'ye 2018 yılında Aktüerya Direktörü olarak katılmıştır. Hacettepe Üniversitesi İstatistik bölümünden lisans, aktüerya bölümünden yüksek lisans elde etmiş olan Devrim, 20 yılın üzerinde tecrübesiyle, yerli ve yabancı sigorta şirketlerinde aktüerya, ürün geliştirme ve fiyatlandırma departmanlarında yönetici ve sorumlu aktüer olarak çalışmıştır. Devrim PwC bünyesine katıldıktan sonra çok sayıda sigorta şirketinin denetim, danışmanlık ve değerleme projelerinde görev almıştır.

 

Eray Kumdereli

Eray Kumdereli, 2010 yılında PwC Türkiye bünyesine katılmıştır. PwC Türkiye’ye katıldıktan sonra Değerleme ve Modelleme ekibinde farklı kademelerde görev ve sorumluluklar almıştır. 2014-2017 yılları arasında Türk Telekom’un ana hissedarı olan Oger Telecom’da kurumsal finansman ve M&A projelerinde görev almıştır. Elde ettiği deneyimler sonrasında 2017 yılında PwC Türkiye bünyesine tekrar katılan Eray özellikle teknoloji, medya ve telekomünikasyon sektörlerinde yerli ve yabancı çok sayıda şirkete danışmanlık yapmıştır. PwC Türkiye finansal danışmanlık ekibi içerisinde TMT sektör liderliğini yürütmektedir. Eray, hızla büyüyen Türkiye girişimcilik ekosisteminin tüm paydaşları ile PwC Türkiye’yi buluşturmak amacıyla sunulan hizmetlerin ve strateji çalışmalarının da liderliğini yapmaktadır. İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği mezunu olan Eray’ın finansal modelleme, şirket değerlemeleri, şirket satın almaları, finansal özel inceleme ve pazar araştırmaları konularında 13 yılı aşkın deneyimi bulunmaktadır.

 

Gediz Cürgül

Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun olan Gediz Cürgül, kariyerine 2001 yılında Accenture Frankfurt ofisinde başladı. 2011’de Türkiye’ye dönüşünün ardından TAC A.Ş’de uluslararası iş birimi direktörü olarak çalıştı. 2016’da IBM Global Technology Services’e katılarak burada teknoloji danışmanlığı birimini kurdu ve Türkiye’’nin de içinde bulunduğu Ortadoğu ve Afrika ülkelerini kapsayan MEA bölgesi lideri olarak görev yaptı. 20 yılı aşkın süredir kurumların teknoloji dönüşüm stratejilerinin belirlenmesi ve hayat geçirilmesi konusunda danışmanlık hizmetleri vermektedir.

 

  

Ozan Cığızoğlu

Ozan Cığızoğlu, PwC Türkiye'ye 8 yıl önce katılmış olup Finansal Hizmetler Sektörü Danışmanlık Lideri olarak çalışmaktadır. 18 yılı aşkın profesyonel hayatı boyunca Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Asya, Afrika ve Türkiye'de dünyanın önde gelen firmalarına stratejiden uygulamaya kadar birçok alanda danışmanlık hizmetleri vermiştir. Özellikle odaklandığı konu olarak bankacılık sektöründe dijitalleşme ve inovasyon ön plana çıkmaktadır. Geçmiş profesyonel hayatında Roland Berger, Peppers&Rogers Group ve Capgemini firmalarında çalışmıştır. Amerika'da Purdue Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden derece ile mezun olmuş olup London Business School'da MBA eğitimini tamamlamıştır.

 

Ramazan Yüksekkaya

Ramazan Yüksekkaya, PwC Türkiye'ye 2002'de katılmıştır. Özellikle finansal kuruluş, sigorta ve sanayi şirketleri ile holding denetimlerinde deneyim kazanan Ramazan, UFRS, SPK, BDDK ve sigortacılık mevzuatına uygun raporların hazırlanması ve denetlenmesinde uzmanlaşmıştır. Ramazan, 20 yıla yaklaşan PwC kariyeri boyunca başta sigorta ve finansal hizmetler olmak üzere farklı sektörde faaliyet gösteren çok sayıdaki yerli ve yabancı PwC müşterisi için yürütülen denetim ve danışmanlık projelerinde yöneticilik yapmıştır. Denetim ve danışmanlık tecrübesinin yanı sıra denetim bölümü eğitim hizmetleri liderliğini sürdüren Ramazan, SMMM lisansı ile KGK, SPK ve sigortacılık denetim lisansı sahibidir. Ramazan, ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur.

 

Selim Elban

Selim Elban, PwC Türkiye'ye 2007 yılında yeni mezun olarak katılmıştır. Kariyerinde denetim ve danışmanlık alanlarında tecrübeleri bulunup 2015 yılından itibaren farklı sektörlerdeki yerli ve yabancı şirketlerin finansal denetimleri kapsamında gerçekleştirilen bilgi sistemleri ve iş süreçleri risklerinin değerlendirilmesinden sorumlu “Controls Assurance” ekibinin liderliğini yapmaktadır. ODTÜ İstatistik bölümünden lisans, Bilgi Üniversitesi'nden MBA derecelerine sahip olan Selim, CISA, CRISC, CGEIT, ISO27001LA ve ITIL Foundation sertifikalarına sahiptir.   

 

Selma Canbul Çorum

2007 yılında ODTÜ Ekonomi bölümünden mezun olan Selma Canbul Çorum, aynı yıl PwC Türkiye Bağımsız Denetim Hizmetleri bölümüne katıldı. PwC Denetim Metodolojisi Ekibi'nde de görev alan Çorum; ağırlıklı olarak perakende, endüstriyel üretim, tüketiciye yönelik ürünler, e-ticaret ve telekomünikasyon sektörlerinde uzmanlaşmıştır. Uluslararası Finansal Raporlama Standartları, Sarbanes-Oxley ve Sermaye Piyasası Mevzuatı denetimlerinde tecrübe sahibi olan Çorum, SMMM ve Bağımsız Denetçi unvanlarına sahiptir.

 

Ülker Day

Ülker Day PwC Türkiye'ye 2016 yılında katılmış olup İnsan Yönetimi ve Organizasyon Danışmanlığı Lideri olarak çalışmaktadır. PwC Türkiye'ye katılmadan önce 2009-2015 yılları arasında öncelikle Avea'da Organizasyonel Gelişim fonksiyonunda birçok organizasyonel dönüşüm ve İK dönüşümü projesi yönetmiş, ardından Türk Telekom birleşme sürecinde transformasyon projesinde görev almıştır. 2016 yılına kadar ise Ziylan Grup İK ve Organizasyonel Gelişim Müdürü olarak çalışmıştır. İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Ülker, önemli İK dönüşümü projeleri yönetimi tecrübesiyle, yerli ve yabancı çok sayıda farklı sektörlerdeki şirketlere stratejiden uygulamaya İnsan Kaynakları süreçleri tasarımı ve Organizasyon Yapı tasarımı alanlarında danışmanlık vermiştir. 

 

Yasemin Bekgöz

Yasemin Bekgöz, PwC Türkiye'ye 2007 yılında katılmış olup 6 yıl vergi denetimi bölümünde çalışmıştır. 2013 yılında Dolaylı Vergiler ekibine katılan Yasemin; Yatırım Teşvik Mevzuatı, e-Dönüşüm uygulamaları, Gümrük Uygulamaları, Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü (YYS) ve KDV uygulamaları, konusunda bilgi ve deneyim sahibidir. Yasemin;yerli ve yabancı sermayeli firmalara yatırım teşvik konularında destek vermektedir. Türkiye’de yatırım yapma amacıyla yola çıkan firmalara maksimum fayda ile Yatırım Teşvik Danışmanlığı hizmeti sağlamaktadır. Ayrıca e-dönüşüm uygulamalarına geçmek veya mevcut süreçlerini optimize etmek isteyen firmaların mevcut iş ve sistem analizlerini yaparak bu uygulamaların mevzuatı kapsamında danışmanlık hizmeti vermektedir. Kendisi, müşteri eğitimleri ve seminerlerde de görev almakta olup Anadolu Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde “Uluslararası Ticarette Vergilendirme” dersi vermektedir. Yasemin Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümü mezunudur.

 

Zeynep Alyanak

Zeynep Alyanak, PwC Türkiye'ye 2007 yılında katılmış ve katıldığı yıldan itibaren denetim hizmetleri alanında farklı kademelerde görev ve sorumluluklar almıştır. Zeynep, PwC kariyeri boyunca yerli ve yabancı çok sayıda PwC müşterisinin denetimlerinde görev almış, özellikle grup denetimleri, çok lokasyonlu denetimler, Uluslararası Finansal Raporlama Standartları, Sermaye Piyasası Mevzuatı, halka arz, borçlanma araçları ihracı, işletme birleşmeleri ve konsolidasyon konularında önemli tecrübe sahibidir.  Ağırlıklı olarak, Perakende ve Tüketici Ürünleri ve Sigorta sektörlerinde uzmanlaşan Zeynep, SMMM unvanına ve KGK Bağımsız Denetim Lisansına sahiptir. Zeynep, Saint Benoit Fransız Lisesi ve Bilgi Üniversitesi Uluslararası Finans Bölümü mezunudur.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6947544611212972032

 



PwC Türkiye ekibi 11 yeni şirket ortağıyla güçleniyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower