RHI Magnesita,  Sörmaş Söğüt Refrakter Malzemeleri’ni Satın Aldı

RHI Magnesita,  Sörmaş Söğüt Refrakter Malzemeleri’ni Satın Aldı

Dergi: 1559       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 19/10/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


RHI Magnesita,  Sörmaş Söğüt Refrakter Malzemeleri’ni Satın Aldı


Avusturya'nın başkenti Viyana merkezli madencilik devi RHI Magnesita,  Türk refrakter üreticisi Sörmaş Söğüt Refrakter Malzemeleri’nin yüzde 85’ini 38,8 milyon euroya satın aldı.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre;  RHI Magnesita, ateşe dayanıklı ürünler, sistemler ve hizmetler konusunda dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alıyor. 2.2 milyar euro gelir açıklayan şirketin 14 bin çalışanı var. Avusturyalı şirketin hisseleri Londra Borsası'nda işlem görüyor.

 

Ülker'e niyet, SÖRMAŞ'a kısmet Kronos News | Bağımsız haber sitesi...

 

Sörmaş Söğüt Refrakter Malzemeleri A.Ş., 1976 yılında refrakter malzeme üretmek amacıyla kuruldu. 1980 yılında üretime başlayan şirket günümüzde pişmiş şamot, yüksek alumina, izole, andaluzit, alumina-SiC, korund, krom-korund, magnezit, kromit, magnezit-krom, spinel ve reçine bağlı alumina-karbon, alumina-SiC-karbon, alumina-magnezia-karbon, magnezya-karbon tuğlalar ile örgü harçları ve dökme, dövme, püskürtme monolitik malzemeleri üretiyor. Yıllık üretim kapasitesi 60.000 ton olan SÖRMAŞ'ın başlıca müşterileri Demir-Çelik, Çimento, Cam, Kireç, Metal ve Seramik üreticileri ile kuvvet santralları, rafineriler ve atık yakma tesisleri.



RHI Magnesita,   Sörmaş Söğüt Refrakter Malzemeleri’ni  Satın Aldı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower