Rize-Artvin Havalimanı projesinde PERI UP ROSETT FLEX tercih edildi

Rize-Artvin Havalimanı projesinde PERI UP ROSETT FLEX tercih edildi

Dergi: 1571       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 11/01/2022      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Rize-Artvin Havalimanı projesinde PERI UP ROSETT FLEX tercih edildi


 

Bu yılın ilk yarısında tamamlanarak Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en önemli ulaşım seçeneklerinden biri haline gelecek Rize-Artvin Havalimanı projesinde modüler, farklı geometrideki mimari yapılara son derece uygulanabilir ve projenin özel gereksinimlerini karşılayan PERI UP ROSETT FLEX tercih edildi.

Yapımına 2017 yılında başlanan ve yılda 3 milyon yolcuyu ağırlaması beklenen havalimanı, en geniş ölçülerdeki uçakların bile kullanabileceği bir piste sahip. 1.000 hektarlık alana inşa edilen havalimanının tamamının deniz dolgusu üzerine kurulmuş olması ise projeyi daha da özel kılıyor. Şantiyeye ilk etapta yaklaşık 400 metre uzunluğunda, 13,3 metre yüksekliğinde ve 5,5 metre genişliğinde Terminal Binası Dış Cephe Çalışma İskelesi; sonrasında da ilave olarak 10.000 ve 5.000 m3 iskele malzemesi sevk edildi.

PERI personeli müşteri ile teknik değerlendirme ve proje uygunluğu gibi konularda işbirliği içerisinde sevkiyat programı oluşturdu. Buna ilave olarak talep edilen Hava Trafik Kontrol Kulesi  çalışma iskelesi    için özel teknik çalışma ile asma iskele tasarımı yapıldı ve şantiyede başarıyla uygulandı.

Her özel projede olduğu gibi yine PERI sistemlerinin tercih edildiği Rize- Artvin Havalimanı’nda modüler, farklı geometrilerdeki mimari yapılara son derece uygulanabilir ve projenin özel gereksinimlerini karşılayan PERI UP ROSETT FLEX tercih ediliyor.

Projede ayrıca PERI servisleri ve dijital çözümleri arasında yer alan PERICAD programı ve 3D çizim desteği de sağlanıyor. PERI UP ROSETT FLEX’in Terminal Binası ince işleri ve Hava Trafik Kontrol Kulesi yapımında kullanıldığı projede sevkiyatların zamanın da ve eksiksiz yapılması, verilen daimi teknik destek ve deneyimli PERI ekibinin sürekli ulaşılabilirliği, müşteriye sunulan en büyük avantajlar oluyor.

 

 



Rize-Artvin Havalimanı projesinde PERI UP ROSETT FLEX tercih edildi




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı