Wılo Türkiye’nin Yeni Pazarlama Müdürü Banu Kiper Oldu

Wılo Türkiye’nin Yeni Pazarlama Müdürü Banu Kiper Oldu

Dergi: 1559       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 19/10/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Wılo Türkiye’nin Yeni Pazarlama Müdürü Banu Kiper Oldu


 

150 yıllık tecrübesiyle pompa sektöründe sürdürülebilir çözümler sunan Wilo’nun, Türkiye Pazarlama Müdürü Banu Kiper oldu.

Özel sektörde uzun yıllara dayanan birikim ve deneyime sahip olan Kiper, sürdürülebilir bir dünya vizyonu ile Wilo Türkiye’nin pazarlama faaliyetlerini yürütecek. Yaklaşık 8 bin çalışanı ile su teknolojileri ve pompa sistemlerinin öncü markası Wilo, 30 yıldır Türkiye’de çevre dostu faaliyetleri ve son teknoloji ürünleri ile fark yaratıyor.

 

Enerji kaynaklarının akıllı ve verimli kullanıldığı bir dünya için çalışmalarını sürdüren Wilo Türkiye’nin yeni pazarlama müdürü sektörün deneyimli ismi Banu Kiper oldu.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre;  Kiper, Wilo Türkiye’nin güçlü büyüme hedefleri kapsamında yürütülecek pazarlama ve ürün-iş geliştirme faaliyetlerine liderlik edecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde lisans, Bahçeşehir Üniversitesi’nde de İşletme alanında yüksek lisansını tamamlayan Kiper, iş hayatına Eagle Burgmann Türkiye’de satış mühendisi olarak göreve başladı. Kariyerine Bosch Türkiye’de Ürün Müdürü olarak devam eden Kiper, aynı firmada 2015-2021 yılları arasında Pazarlama Müdürlüğü ve Online Satış Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Çalıştığı markalara Felis, Social Media Awards başta olmak üzere pazarlama alanında birçok referans ödül kazandıran Kiper, iyi derecede İngilizce biliyor. 

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6856102522520702976

 



Wılo Türkiye’nin Yeni Pazarlama Müdürü Banu Kiper Oldu




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı