Vestas Proje Geliştirme Direktörü Doğa Baydur Oldu

Vestas Proje Geliştirme Direktörü Doğa Baydur Oldu

Dergi: 1571       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 14/01/2022      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Vestas Proje Geliştirme Direktörü Doğa Baydur Oldu


Yenilenebilir Enerji alanında 10 yılı aşkın tecrübesi bulunan Doğa Baydur, Ocak 2022 itibariyle, Vestas çatısı altında Proje Geliştirme Direktörü olarak görev almaya başladı.

Doğa Baydur, yeni görevi kapsamında, 75 yılı aşkın tecrübeye sahip şirketin “Sürdürülebilir Enerji Çözümlerinde Küresel Liderlik” vizyonu ışığında, Türkiye başta olmak üzere, farklı coğrafyalarda rüzgar enerjisi projeleri geliştirilmesi, bu projelerin yatırımlarının gerçekleştirilmesi, yeni teknolojilerin projelere entegrasyonuna ek olarak, yerel ve uluslararası yatırımcılarla işbirlikleri konularında şirketin uluslararası yöneticilerinden biri olarak yer alacak.

Doğa Baydur:  TED Ankara Koleji Lisesi’nden, Hacettepe Üniversitesi Maden Mühendisliği Lisans ve yine aynı üniversitenin İşletme Yüksek Lisans programlarından mezun oldu. Kariyerine 2010 yılında Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nde Pazar Geliştirme Uzmanı olarak başlayan Doğa Baydur, sonrasında Zorlu Enerji’de Yatırımlar ve İş Geliştirme Yöneticisi, RES Anatolia Holding’de Birleşme ve Satınalmalardan sorumlu İş Geliştirme Direktörü, Smart Energy’de ise Yatırımlardan sorumlu Direktör olarak çalışmalarını sürdürdü.

 

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6887663402416787456

 



 Vestas Proje Geliştirme Direktörü Doğa Baydur Oldu




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı