Gemont Rusya'da İki Yeni İşe Başlıyor

Gemont Rusya'da İki Yeni İşe Başlıyor

Dergi: 1476       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 25/02/2020      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Gemont Rusya'da İki Yeni İşe Başlıyor


Gemont Rusya'da iki yeni sözleşme imzaladı. 2022 yılında teslim edilmesi beklenen projelerin süresi 36 ay olarak belirlendi.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre, mobilizasyon sürecinde olan projelerle ilgili bilgiler şöyle:  

 

INK ETİLEN ve POLİETİLEN PROJESİ

Gemont Rusya, 26.12.2019 tarihinde Irkutsk şehrinde Irkutsk Oıl Company ile Rusya Federasyonu, Irkutsk bölgesi, Ust-kut şehrinde bulunan, etilen ve polietilen tesisi projeleri anahtar teslim yapım işleri için sözleşme imzaladı.

Projenin süresi 36 ay olup, proje boyunca 3.000 kişiden fazla çalışanın istihdam edilmesi ve 2022 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Projelerin tamamlanmasının ardından tesislerde yılda her biri 650 bin ton etilen ve polietilen üretimi gerçekleştirilecek.

LLC "Irkutsk Oıl Company" Rusya'nın en büyük bağımsız petrol ve gaz üreticilerinden biridir. 2000 yılında kurulan Ink ve iştirakleri (Ink Grup) ağırlıklı olarak Irkutsk bölgesinde, Sakha Cumhuriyeti (Yakutia) ve Krasnoyarsk bölgesinde ham petrol, kondens ve doğal gazın jeolojik çalışması, araştırılması ve üretimine odaklanmaktadır.

 

NIZHNEKAMSKNEFTEKHIM ETİLEN PROJESİ

Gemont rusya, 19.02.2020 tarihinde Taif Kazan merkez ofisinde Nızhnekamskneftekhım ile Rusya Federasyonu, Tataristan Cumhuriyeti, Nizhnekamsk şehrinde bulunan, ep-600 etilen tesisi projesi anahtar teslim yapım işleri için sözleşme imzaladı.

Projenin süresi 36 ay olup, proje boyunca 6.000 kişiden fazla çalışanın istihdam edilmesi ve 2022 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Projenin tamamlanmasının ardından tesiste yılda 600 bin ton etilen üretimi gerçekleştirilecek.

Pjsc "Nızhnekamskneftekhım" Avrupa'nın en büyük petrokimya şirketlerinden biridir, sentetik kauçuk, plastik ve etilen yerli üreticileri arasında lider bir konuma sahip, taıf şirketler grubunun bir parçasıdır. Şirket 1967 yılında kurulmuş olup, ana üretim tesisleri Rusya Federasyonu, Tataristan Cumhuriyeti, Nizhnekamsk şehrinde bulunmaktadır.

GEMONT GRUP, 1991 yılından bu yana deneyimli iş gücü ile Türkiye, Rusya ve Almanya'da seçkin, üst düzey müşterilerine kaliteli ve zamanında hizmet veren, Türkiye'nin önde gelen inşaat ve montaj firmasıdır.

 



Gemont Rusya'da İki Yeni İşe Başlıyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower