BOTAŞ Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Vana Temini için İhale İlanı Yayımladı

  • 5 Ekim 2026

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü, "EMT Tankları için İlave Vana Temini" ihalesi ile ilgili ilanını 05 Ekim 2026 tarihli Kamu İhale Kurumu (KİK) Bülteninde yayımladı.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre, ihalenin son teklif verme tarihi 14 Ekim 2026 saat 14.30 olarak ilan edildi.

İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. İhaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanı indirmeleri zorunludur.

İhale kapsamında 5 adet aktüatörlü 30” class 150lbs basınç sınıfında, yer üstü montajına uygun, sürgülü vana (Gate Valve) temin edilecek.

KİK: 2026/1891646 

 

İhale İlanının Tam Metni

 

EMT TANKLARI İÇİN İLAVE VANA SATIN ALINACAKTIR

PETROL İŞLETMELERİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

İhale Kayıt Numarası : 2026/1891646
İşin Adı : Emt Tankları İçin İlave Vana Temini
İhale Türü - Usulü : Mal Alımı - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : BOTAŞ PETROL İŞLETMELERİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
b) Telefon ve faks numarası : 03226392465 - 3226392480
c) Elektronik posta adresi : semih.tekin@botas.gov.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi
: www.botas.gov.tr
2 - İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı : BOTAŞ Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü EMT Tank Sahasında bulunan iki adet ham petrol depolama tankının giriş ve çıkış vanalarının yedeklenmesi amacıyla 5 adet, aktüatörlü 30” class 150lbs basınç sınıfında, yer üstü montajına uygun, sürgülü vana (Gate Valve) teminini kapsar.
b) Teslim [yeri / yerleri] : Ceyhan/ADANA
c) Teslim [tarihi / tarihleri] : Sözleşmenin süresi, işe başlama tarihinden itibaren 150 (yüzelli) takvim günüdür
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : BOTAŞ Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Tedarik ve Sözleşmeler Müdürlüğü Toplantı Salonu
b) Tarihi ve saati : 14.10.2026 - 14:30
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamındabeyanetmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5. İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihaledokümanınıindirmeleri zorunludur.
7. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadarEKAP üzerinden gönderilecektir.
8. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerindenteklifbirim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
9. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
12. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.
13.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Davinci Enerji

BENZER HABERLER