Büyük Barajlar Türk Milli Komitesi (TRCOLD), Meksika'da ICOLD 2026-94. Yıllık Toplantısında Türkiye'yi Temsil Ediyor

  • 25 Mayıs 2026


Büyük Barajlar Türk Milli Komitesi (TRCOLD),  Guadalajara, Meksika'da (23–29 Mayıs 2026) gerçekleşen Uluslararası Büyük Barajlar Komisyonu'nun (ICOLD) 94. Yıllık Toplantısı'nda Türkiye'yi  temsil ediyor.

Baraj mühendisliği profesyonelleri ve ulusal komiteleri bir araya getirmek için dünyanın dört bir yanından baraj mühendisliğindeki en son gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere gerçekleştirilen Uluslararası toplantı sürüyor.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından organize edilen ICOLD Türk Ulusal Komitesi koordinasyonu altında faaliyet gösteren TRCOLD üyeleri , baraj mühendisliği ve su altyapısı alanında teknik çalışmalara ve uluslararası bilgi paylaşımına katkıda bulunuyor.

 Ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz 

 

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7464781509670092800

 

BENZER HABERLER