Chint Türkiye, Üç Şirketle VFD ve Endüstriyel Otomasyon Anlaşmaları İmzaladı

  • 19 Ekim 2026

Chint Türkiye, Çin’de gerçekleştirdiği CHINT Automation Hub 2026 kapsamında, uzun yıllardır birlikte çalıştığı ELA Otomasyon, Galip Mühendislik ve Kerim Elektromotor ile VFD ve endüstriyel otomasyon alanındaki iş birliklerini yeni anlaşmalarla güçlendirdi.

Teknoloji, üretim ve stratejik iş birlikleri odağında düzenlenen organizasyon kapsamında VFD İş Ortaklığı İmza Töreni gerçekleştirildi ve tarafların ortak büyüme hedefleri pekiştirildi.

Tören kapsamında, her iş ortağının firma ismine özel olarak tasarlanan VFD sürücü ürün örnekleri, şirketlerin kendi imzalarıyla kişiselleştirilerek kendilerine takdim edildi. Bu özel ürünler, uzun yıllara dayanan iş birliklerinin ve ortak gelecek vizyonunun anlamlı bir simgesi oldu.

Chint Türkiye, bu önemli adımla, Türkiye otomasyon pazarındaki varlığını güçlendirmeyi ve iş ortaklarıyla birlikte sürdürülebilir büyümeyi hedefliyor.

Güçlü iş ortaklıklarıyla geleceği birlikte şekillendiriyoruz!

 

 

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7517899096935010304

 

BENZER HABERLER