DSİ ve Karayolları Koordinasyon Toplantısı yapıldı
- 1 Aralık 2017
- İş Dünyası
- Durum: Genel
- Dergi: 1362
DSİ ve Karayolları tarafından düzenlenen Koordinasyon Toplantısı, DSİ Namık Kiper toplantı salonunda gerçekleştirildi.
DSİ Genel Müdürü Murat Acu ve Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal başkanlığında yapılan toplantıya, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Ergün Üzücek, Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kenan Adiloğlu, Mehmet Tutaş ile DSİ ve Karayollarından ilgili Daire Başkanları ve Bölge Müdürleri katıldı.

Toplantıda, DSİ Barajlar ve Hidroelektrik Santralleri Dairesi Başkanı Dinçer Aydoğan tarafından katılımcılara sunum yapıldı.
Yapılan sunum üzerinde, DSİ ve Karayollarının ortak çalışılan projelerdeki rölekasyon yollarının açılmasında karşılaşılan sorunlar ve çözümleri hususunda istişarede bulunuldu.





