Nurdoğan Topuz, Nurol GYO Genel Müdürü oldu
- 12 Aralık 2017
- İş Dünyası
- Durum: Genel
- Dergi: 1364
Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel müdür ataması hakkında açıklama yaptı.
Nurdoğan Topuz, bugün itibariyle Nurol GYO'ya Genel Müdür olarak atandı.
Nurol GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 11 Aralık 2017 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında,
1- Sayın Nurdoğan TOPUZ'un 11.12.2017 tarihi itibariyle Genel Müdür olarak atanmasına, atamanın ilgili kurum ve kuruluşlara bildirilmesine,
2- Nurdoğan TOPUZ'a 05.07.2017 tarih ve 2017/11 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile verilen (C) grubu imza yetkisinin kaldırılmasına, Genel Müdür olarak atanması nedeniyle kendisine, Yönetim Kurulumuzun 14.05.2015 tarih ve 2015/11 sayılı karar ile belirlenen II nolu İç Yönerge çerçevesinde (B) grubu imza yetkisi verilmesine, adına imza sirküleri çıkartılmasına, keyfiyetin ticaret sicilde tescil ve ilânına oybirliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyunun Bilgilerine Sunarız.
Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Topuz, Temmuz 2017'den beri Nurol GYO'da finans direktörü olarak görev yapıyordu.
Daha önce Acron Consulting'te finans direktörü olarak çalışan Nurdoğan Topuz, iş hayatına 2000 yılında atıldı. Deloitte'de 4 yıl çalıştıktan sonra Yapı Kredi Sigorta'da 6 yıl hizmet verdi.
2010-2016 tarihleri arasında Experteam'da görev alan Nurdoğan Topuz son olarak Acron Consulting'te finans direktörü olarak çalıştı.
Nurdoğan Topuz 11 Aralık 2017 tarihi itibariyle Nurol GYO’ya Genel Müdür olarak atandı.





