Bahreyn'de Al Fateh Otoyolu ve Prens Suud Al Faysal Otoyolu İçin İhaleler Açıldı

Bahreyn'de Al Fateh Otoyolu ve Prens Suud Al Faysal Otoyolu İçin İhaleler Açıldı

Dergi: 1685       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 13/04/2024      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Bahreyn'de Al Fateh Otoyolu ve Prens Suud Al Faysal Otoyolu İçin İhaleler Açıldı


Bahreyn Bayındırlık Bakanlığı geçtiğimiz günlerde, Krallığın ulaşım ağının güçlendirilmesine yönelik birçok önemli karayolu altyapısı geliştirme projesi için ihale başlatıldığını duyurdu.

Bu projeler arasında Ghirayfah'ta Al Fateh Otoyolu'nun genişletilmesine yönelik yıkım işi, Prens Saud Al Faisal Otoyolu projesine yönelik mühendislik müşavirlik hizmetleri ve Ulusal Şartlı Otoyolun genişletilmesi ve iyileştirilmesi yer alıyor.  

 

* Mina Salman Kavşağı'ndan Al Juffair Bulvarı Kavşağı'na kadar uzanan Al Fateh Otoyolu genişletme işi,

Proje, otoyolun genişletilmesini kolaylaştırmak için Ghirayfah'ta bulunan dört çok katlı binanın ve tek bir altyapının yıkılmasını içeriyor. Bu projeyi üstlenmek isteyen yüklenicilerin, Bahreyn Bayındırlık Bakanlığı'na kayıtlı, AA'dan F'ye kadar Sınıflar altında İnşaat Projeleri kategorisinde kayıtlı geçerli bir ön yeterlik lisansına sahip olmaları gerekiyor. Projenin dört ay içinde tamamlanması beklenen projenin son teklif verme tarihi tarihi 08 Mayıs 2024 olarak belirlendi.

İhale hakkında ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşılabilir

 

Prens Suud Al Faysal Otoyolu projesi için bakanlık, konsept ve ön tasarımın yanı sıra kapsamlı teknik fizibilite çalışmaları yürütmek üzere uluslararası danışmanları görevlendirmeyi hedefliyor. Kapsam aynı zamanda Otoyol Aşama-1B, Aşama-2 ve diğer ilgili yolların geliştirilmesine yönelik ayrıntılı tasarımı da içeriyor. Ek olarak, Şeyh Halife Bin Salman Geçidi boyunca uygun dereceli ayırıcıları ve stratejik konumlardaki yaya köprülerini kapsıyor. Bu projenin önemli bir parçası, Prens Saud Al Faisal Otoyolu'nun kuzeyinde önerilen bir kordon için bir konsept master planının hazırlanması ve kordon alanı için gerekli ıslah çalışmalarının uygulanmasıdır. Bu kapsamlı projenin 18 aylık bir sürede tamamlanması planlanıyor ve tekliflerin 08 Mayıs 2024'e kadar verilmesi gerekiyor.

İhale hakkında ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşılabilir

 

Ulusal Otoyol projesi, Ulusal Otoyolun genişletilmesi ve iyileştirilmesi için kapsamlı teknik fizibilite çalışmaları, konsept ve ön tasarım ve detay tasarımı gerçekleştirmek üzere seçkin bir uluslararası danışman atamayı amaçlıyor. Bu girişim, bitişik alanlar için erişilebilirliği artırırken en az dört şeritli bir bölünmüş taşıt yolu oluşturmayı hedefliyor. Proje, yeni bir yaya köprüsünün sağlanmasının yanı sıra, kuzey-güney yönlerinde ve diğer öncelikli yönlerde serbest akışı sağlamak için üç ana kavşakta eğim ayırıcıların geliştirilmesini içeriyor. Son teklif verme tarihi 19 Mayıs 2024 olarak ilan edilen projenin tamamının 18 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

İhale hakkında ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşılabilir

 



Bahreyn'de Al Fateh Otoyolu ve Prens Suud Al Faysal Otoyolu  İçin İhaleler Açıldı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı