DSİ Baraj Güvenliği Denetleme ve Değerlendirme Raporu İçin İlgi Beyanı İlanı Yaptı

DSİ Baraj Güvenliği Denetleme ve Değerlendirme Raporu İçin İlgi Beyanı İlanı Yaptı

Dergi: 1686       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 26/04/2024      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


DSİ Baraj Güvenliği Denetleme ve Değerlendirme Raporu İçin İlgi Beyanı İlanı Yaptı


Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığı Dünya Bankası kredili, Türkiye Su Döngüselliği ve Verimliliği İyileştirme Projesi kapsamında, "Baraj Güvenliği Denetleme ve Değerlendirme Raporu Hazırlanması için Bağımsız Uzman Tutulması İşi (Kartalkaya, Sarımsaklı)" için ilgi beyanı ilanı yayımladı.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre, söz konusu ihalenin ilgi beyanı son başvuru tarihi 14 Mayıs 2024 saat 18.00 olarak belirlendi.

İhale ile ilgili ayrıntılı bilgiye, DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğünden (Devlet Mahallesi İnönü Bulvarı No: 16 06100 Çankaya/Ankara - Tel: 0312 454 54 54) ulaşılabilir.

 

 

 

İhale İlanının Tam Metni

 

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığı

(DANIŞMANLIK HİZMETLERİ – (Individual Consultant Selection)

 

 (Proje No.P174915)

 Türkiye Su Döngüselliği ve Verimliliği İyileştirme Projesi

İlgi Beyanı Talebi İlanı

İhale Referans No: TWCEIP-B1-INDV-01

İşin Adı: Baraj Güvenliği Denetleme ve Değerlendirme Raporu Hazırlanması için Bağımsız Uzman Tutulması

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Dünya Bankası’ndan Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan Türkiye Su Döngüselliği ve Verimliliği İyileştirme Projesi’nin finansmanı amacıyla kredi almıştır. Kredi kapsamında Türkiye’de seçilen sahalarda atıksu hizmetlerinin ve yeniden kullanımın iyileştirilmesi; sulama hizmetlerinin ve verimliliğinin arttırılması, ve Türkiye'nin su stresi yaşanan seçili bölgelerinde su döngüselliğinin ve noktasal kaynaklı kirliliği azaltılma çabalarının yönetilmesine yönelik kurumsal kapasitenin ve koordinasyonun güçlendirilmesi hedeflenmektedir.

DSİ Genel Müdürlüğü, bahsi geçen kredinin bir kısmını “Baraj Güvenliği Denetleme ve Değerlendirme Raporu Hazırlanması için Bağımsız Uzman Tutulması İşi (Kartalkaya, Sarımsaklı) ”nin bireysel danışmanlık hizmetlerine yönelik ödemeler için kullanma arzusundadır. İşler; Kahramanmaraş ve Kayseri illerinde yapılacaktır.

Bu duyuru kapsamındaki danışmanlık hizmetleri genel olarak aşağıda bahsi geçen faaliyetlerin hazırlığını ve uygulamasını kapsamaktadır:

  1. Baraj Emniyeti İncelemesi ve Değerlendirmesi
  2. Detaylı Baraj Emniyeti İncelemesi

İşin yer tesliminden itibaren 110 takvim günü içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. İşe ait detaylı “İş Tanımı” ekte verilmektedir. İlan ve İş Tanımı https://dsi.gov.tr/Sayfa/Detay/1857 adresinden görülebilir.

DSİ Genel Müdürlüğü, uygun danışman/uzman (“Danışmanın/Uzmanın”), adı geçen hizmetleri sağlamaya yönelik olarak ilgi bildiriminde bulunmaya davet etmektedir. İlgilenen danışmanlar/uzmanlar, hizmetleri yerine getirmek üzere istenen deneyime ve niteliklere sahip olduklarını gösteren bilgi ve belgeleri (CV, broşürler, yaptıkları benzer işlerin tanımı, benzer koşullardaki tecrübeleri, vb.) sunmaları gerekmektedir.

İlgi bildirimlerinin değerlendirmesine yönelik kriterler aşağıda verilmektedir:

  • En az 15 yıllık Baraj mühendisliği geotekniği , baraj temeli , şev ve yamaç stabilitesi vb. konularda deneyim sahibi olmak,
  • Baraj tasarımı ve uygulama işlerinde geoteknik uzman olarak deneyim sahibi olmak,
  • Baraj emniyeti yönünden inceleme ve gözlem tecrübesine sahip olmak,
  • Akıcı derecede İngilizce konuşma ve yazma yeteneğine sahip olmak,

Danışman/Uzman, Dünya Bankasının Satın Alma Düzenlemelerinde tariflenen Danışman’ın Bireysel Danışman Seçimi (Individual Consultant Selection) yöntemine uygun olarak seçilecektir.

Konuyla ilgili daha fazla bilgiye Türkiye saatiyle 09:30 ve 18:00 arasında mesai saatleri içinde aşağıda verilen adresten ulaşılabilir.

Danışman/Uzman başvurularını Türkçe dışında bir dilde sunmaları halinde başvuruyla ilgili tüm belgeleri Türkçe tercümeleri ile birlikte sunmaları gerekmektedir.

Danışman/Uzman bu kapsamda İdareye sunacakları İlgi Beyanları son teslim tarihinden itibaren altı ay süre ile geçerli sayılacaktır.

Danışman/Uzman tarafından İlgi Beyanlarının elden, taahhütlü posta, e-posta, kurye ile aşağıda verilen adrese yazılı olarak en geç 14.05.2024 18:00 (yerel saat)’a kadar ulaştırılması gerekmektedir.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü

Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığı, İhale Şube Müdürlüğü

İlgili kişiler: Mehdi DOĞAN

        Hakan DAĞ

Mustafa Kemal Mahallesi Anadolu Bulvarı No:9 Çankaya/ANKARA

Tel: +90 312 4545520 - Fax:+90 312 4545505

E-posta: mehdidogan@dsi.gov.tr

             hakandag@dsi.gov.tr

 

web-sayfası: http://www.dsi.gov.tr   

 

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7189519602219958273

 

 



DSİ Baraj Güvenliği Denetleme ve Değerlendirme Raporu  İçin İlgi Beyanı İlanı Yaptı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı