MAPEG Genel Müdür Yardımcılığına Kazım Özgür Atandı

MAPEG Genel Müdür Yardımcılığına Kazım Özgür Atandı

Dergi: 1599       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 06/08/2022      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


MAPEG Genel Müdür Yardımcılığına Kazım Özgür Atandı


Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünde (MAPEG) açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına Kazım Özgür atandı.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre;  konuyla ilgili atama ilanı bugünkü Resmi Gazetede yayımladı.

Kazım Özgür: 1969 yılında Çemişgezek'te doğdu. İlk ve orta eğitimini Elazığ Fatih Lisesinde tamamladı. 1995 yılında İstanbul'da, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümünde mezun oldu.

(1997) yılında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İmar Daire Başkanlığında, Devlet Memuru olarak işe başladı. Aynı yıl EGO Genel Müdürlüğü'ne geçti.

EGO Genel Müdürlüğü Bünyesinde; Gaz Dairesi Başkanlığında; - Harita Servisi ve SCADA Servisi sorumlusu, - Altyapı Kontrol Müdürü olarak görev yaptı.
 
- Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığında 2008 de itibaren; - Metro Yapım İşlerinde Kontrol Mühendisliği, - Raylı Sistemler Yapım Müdürlüğü - Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı yaptı.

13 Haziran 2012 den itibaren Ulaştırma Bakanlığı- Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünde (AYGM) ; Demiryolları Yapım Dairesi Başkanı, olarak görevlendirildi. Aynı zamanda Demiryolları Etüt Proje Daire Başkanlığı görevini de yürüttü. Yaklaşık iki yıl görev yaptı. 30 Mart Yerel Seçimler sonrası 9 Nisan 2014 tarihinde bu görevinde ayrıldı.

10 Nisan 2014 tarihinde Elazığ Belediyesinde, Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı. Belediye Encümeninde Encümen Başkanı olarak görevlendirildi. Aynı dönemde belediye şirketi EBUAŞ'ın yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı.

21 Eylül 2017 yılında Elazığ Belediyesinden ayrılarak eski kurumu EGO Genel Müdürlüğü’ne döndü.

18 Ocak 2019 tarihinde İnşaat ve Kamulaştırma Daire Başkanı olarak EÜAŞ Genel Müdürlüğünde göreve başlayan Özgür, 23 Eylül 2020 tarihinde EÜAŞ Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştı.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6961607101693505537

 



MAPEG Genel Müdür Yardımcılığına Kazım Özgür Atandı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı