NEOM, Gelecekteki Projeler İçin Küresel Yüklenici Forumuna Ev Sahipliği Yapıyor

NEOM, Gelecekteki Projeler İçin Küresel Yüklenici Forumuna Ev Sahipliği Yapıyor

Dergi: 1685       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 15/04/2024      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


NEOM, Gelecekteki Projeler İçin Küresel Yüklenici Forumuna Ev Sahipliği Yapıyor


Suudi Arabistan'ın kuzeybatısında şekillenen sürdürülebilir kalkınma NEOM, iki günlük bir endüstri forumu için dünyanın önde gelen 100'den fazla inşaat şirketini bir araya getirdi. NEOM'da gerçekleştirilen toplantı, NEOM geniş proje portföyünün bir sonraki aşamasına doğru ilerlerken, inşaat alanındaki ilerlemeyi ortaya koyarken gelecekteki gelişmeleri de vurguladı.

NEOM'un projeleri yeni bir uygulama aşamasına geçerken, üst düzey inşaat yeterliliğine olan talep, dünyanın şimdiye kadar gördüğü en iddialı geliştirme projelerinden bazılarını gerçekleştirmek için hayati önem taşıyor. Bu cesur projeler arasında, şu anda modüler aşamalar halinde inşa edilmekte olan 170 km uzunluğundaki THE LINE şehri yer alıyor ve ilk aşaması 2030'da bölge sakinlerini ağırlayacak. Forumda ayrıca endüstride inovasyonun önemi ve geleneksel inşaat yöntemlerinin bu ölçeği karşılamayacağının altı çizildi.   THE LINE, Spine, Oxagon, Trojena ve NEOM Uluslararası Havalimanı'ndaki inşaat ilerlemeleri de dahil olmak üzere, NEOM genelinde sahadaki ilerleme sergilendi.

Forum, NEOM CEO'su Nadhmi Al-Nasr'ın yaptığı konuşmayla açıldı : "Gelişmemizin şimdiye kadarki en yoğun aşamasına girerken, NEOM genelindeki fırsatların ölçeği çok büyük. Bölgenin her yerinde hızla ilerleyen projelerle NEOM vizyonunu gerçekleştirmek için dünyaca ünlü yüklenicilerle işbirliği yapmaya kararlıyız."

Katılımcılar gelecek fırsatların planlarına ve kapsamına ilişkin bilgilerden yararlandı. Ayrıca, halihazırda dünyanın hiçbir yerinde nadiren görülen devasa ölçekteki inşaatlara ilk elden tanık olmak için proje sahalarını ziyaret ettiler. Etkinlik aynı zamanda yüklenicilerin hizmetlerini ve yeteneklerini sergilediği, belirli iş fırsatlarının tartışıldığı birebir toplantıları da içeriyordu.

Forum, Suudi Arabistan'dan firmaların yanı sıra Asya, Avrupa, Kuzey Amerika ve Kuzey Afrika'dan uluslararası firmaların bir karışımını ağırladı.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7185550514158264321

 

 



NEOM, Gelecekteki Projeler İçin Küresel Yüklenici Forumuna Ev Sahipliği Yapıyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı