Optimal Proje Yönetimi, Çevre, Altyapı ve Enerji Projeleri Direktörü Hüseyin Fatih Aktaş Oldu

Optimal Proje Yönetimi, Çevre, Altyapı ve Enerji Projeleri Direktörü Hüseyin Fatih Aktaş Oldu

Dergi: 1566       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 07/12/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Optimal Proje Yönetimi, Çevre, Altyapı ve Enerji Projeleri Direktörü Hüseyin Fatih Aktaş Oldu



Optimal Proje Yönetimi ve İnş. San. Tic. Ltd. Şti. merkez ofisinde Çevre, Altyapı ve Enerji projelerinin yürütülmesinden sorumlu olacak yeni bir Direktörlük oluşturuldu. Söz konusu direktörlük görevine ise Hüseyin Fatih Aktaş getirildi.

Hüseyin Fatih Aktaş:  Profesyonel çalışma hayatına 2005 yılında başlamış olup, 2008 yılında SAFA Mühendislik şirketini kurmuştur. 2012-2014 yılları arasında Azerbaycan Sular İdaresinde müşavir olarak çalışmıştır. 2014 yılında ÇŞB- AB Yatırımları Daire Başkanlığında Senior Expert olarak çalışmaya başlamış ve IPA fonunun yönetimi ile ilgili olarak çeşitli görevlerde bulunmuştur.

2017 yılında Kalyon İnşaat Mühendislik Direktörü olarak sürdürdüğü görevde gruba ait tüm altyapı, üstyapı, endüstriyel tesis , enerji ve çevre projelerinde dönüşüm süreçlerini yönetmiştir. 

Optimal: 2010 yılında kurulan Optimal müşterilerine kaliteli hizmet sunarak, istikrarlı ve hızlı büyümesini sürdürmektedir. Günümüze kadar birçok prestijli projeyi teslim eden OPTIMAL; genç, dinamik, yenilikçi ve deneyimli kadrosu ve en önemlisi edindiği tecrübe ile Kamu ve Özel sektörde faaliyet göstermekte olup geniş müşteri ağı ve birbirinden değerli tecrübe çeşitliliğine sahiptir.

Ulusal ve Uluslararası alanda Konut, Otel, Ofis, AVM, Kamu Binaları, Sağlık Kampüsleri, Eğitim Yapıları, Üniversite Kampüsleri, Spor Tesisleri, Yurt ve Sosyal Hizmet Binaları, Lojistik Binaları, Sanayi Tesisleri, ilaç Üretim Tesisleri, Su ve Çevre (İçme Suyu, Atıksu, İçme Suyu Arıtma, Atıksu Arıtma, Katı Atık) ve Yenilenebilir Enerji & Enerji Verimliliği yatırımlarının projelendirme ve yapım süreçlerinin sevk ve idaresini bastan sona gerçekleştirmektedir.

OPTIMAL, yurtiçinde ve yurtdısında hizmet verdigi 10 ofis ile, hali hazırda tüm Türkiye’de ve yurtdısında Almanya, Cezayir ve Katar olmak üzere 300’e varan teknik personel ile çesitli projeler yürütmektedir.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6873941077808742400

 



Optimal Proje Yönetimi,  Çevre, Altyapı ve Enerji Projeleri  Direktörü Hüseyin Fatih Aktaş Oldu




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı