Tepe İnşaat’ta Genel Müdürlük Görevine Şafak Kolay Geliyor

Tepe İnşaat’ta Genel Müdürlük Görevine Şafak Kolay Geliyor

Dergi: 1682       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 23/03/2024      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Tepe İnşaat’ta Genel Müdürlük Görevine Şafak Kolay Geliyor


 Tepe İnşaat’ta  Atila Kemal Oğuz Genel Müdürlük Görevini  Şafak Kolay'a  Devrediyor

 

Atila Kemal Oğuz,  Tepe İnşaat'ta 14 yıldır sürdürdüğü Genel Müdürlük görevini Şafak Kolay’a 25 Mart’ta  Yönetim Kurulu toplantısında  devrediyor. Atila Kemal Oğuz bundan sonra Grup Şirketlerinde ve Tepe İnşaat Yönetim Kurulunda şirkete ve sektöre tecrübe aktarımı ile hizmet vermeye devam edecek.

Tepe İnşaat'ta  25 Mart 2024 tarihinden itibaren Genel Müdürlük görevini  üstlenecek olan  Şafak Kolay, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

1989 yılından bugüne kadar Türkiye’nin önde gelen çeşitli taahhüt firmalarının hem yurtiçi ve hem de yurtdışı projelerinde sorumluluk alan ve değişik kademelerde yöneticilik yapan Şafak Kolay'In yurtdışında çalışmış olduğu ülkeler Türkmenistan, Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Azerbaycan, Irak ve Hırvatistan olup bu ülkelerde tamamlamış olduğu işler endüstriyel tesisler, havaalanı, karayolu, konut ve sosyal tesisler ile iş merkezi projeleridir. Yurtiçinde tamamlamış olduğu projeler ise hastane, boru hattı, baraj ve hidroelektrik santrali işleridir.

İşletme Yüksek Lisansını 2013-2015 yılları arasında Bilkent Üniversitesi’nde yapan Şafak Kolay 2015 yılında ABD Michigan Ross Business School’da “Küresel Rekabet Stratejisi” ve 2018 yılında ABD Babson College’da “Girişimcilik ve Stratejik Yönetim” programlarını tamamladı.

Şafak Kolay, Tepe Grubu’nda ilk olarak 1995-1996 yıllarında görev aldı. 2013 yılından bugüne kadar Tepe İnşaat’ta Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışıyor. 

  

 

 https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7177230291797745665
 



Tepe İnşaat’ta Genel Müdürlük Görevine  Şafak Kolay  Geliyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı