Tosyalı Algerie, Sonatrach ile Mutabakat zaptı İmzaladı

Tosyalı Algerie, Sonatrach ile Mutabakat zaptı İmzaladı

Dergi: 1698       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 24/07/2024      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Tosyalı Algerie, Sonatrach ile Mutabakat zaptı İmzaladı


Tosyalı Algerie, Afrika'nın en büyük, dünyanın ise önde gelen enerji şirketlerinden biri olan Sonatrach ile mutabakat zaptı imzaladı. 

Mutabakat zaptı, Sonatrach genel merkezinde, Sonatrach Kompleksi Başkanı ve Genel Müdürü Rachid Hachichi ve Tosyalı Demir ve Çelik Endüstrisi Cezayir S.A. Yönetim Kurulu Üyesi  Fuat Tosyalı huzurunda imzalandı.

Tosyalı Algerie'nin Sonatrach ile  imzaladığı mutabakat zaptı sürdürülebilir bir gelecek için Cezayir'de yeşil hidrojen üretimi ve bu hidrojenin çelik sektöründe kullanılması konusunu kapsıyor.

Bu mutabakat protokolü, Sonatrach ve Tosyalı'nın Cezayir'de yenilenebilir enerjilere dayalı yeşil hidrojen üretimine ilişkin ortak bir fizibilite çalışması yürütmesine olanak tanıyacak.Üretilecek yeşil hidrojen, Cezayir'de çelik sektörünün lideri olan Tosyalı Demir ve Çelik Endüstrisi Cezayir S.A.'nın çelik kompozit seviyesinde "yeşil çelik" üretimine yönlendirilecek.
 
Bu mutabakat protokolünün imzalanması, özellikle doğal gaz tüketiminin azaltılmasını ve dolayısıyla sera gazı emisyonlarının azaltılmasını amaçlayan Ulusal Hidrojen Stratejisi ile uyumludur. Bu ortaklığın hayata geçmesi, Cezayir'de sanayide fosil enerjilerin yeşil hidrojenle değiştirilmesi konusunda güçlü bir sinyal verecek.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7221950084945444865

 



Tosyalı Algerie,   Sonatrach ile Mutabakat zaptı İmzaladı




Linkedin

Solvi

hakan plastik


Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower