Türkiye Çevre Ajansı Başkanlığı Görevine Atanan Prof. Dr. Ferhat Pirinççi Görevi Devraldı

Türkiye Çevre Ajansı Başkanlığı Görevine Atanan Prof. Dr. Ferhat Pirinççi Görevi Devraldı

Dergi: 1697       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 17/07/2024      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Türkiye Çevre Ajansı Başkanlığı Görevine Atanan Prof. Dr. Ferhat Pirinççi Görevi Devraldı


Türkiye Çevre Ajansı'nda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

 

Türkiye Çevre Ajansı Başkanlığı görevine atanan Prof. Dr. Ferhat Pirinççi, düzenlenen törenle görevi Mahmut Kaçar’dan devraldı.

Mahmut Kaçar: "Yeni Başkanımıza Güveniyoruz"

Kaçar, törende yaptığı konuşmada yeni başkan Prof. Dr. Ferhat Pirinççi’ye başarılar dileyerek şunları söyledi:

"Bir yıl önce devraldığımız görevi bugün devrediyoruz. Türkiye Çevre Ajansı, kuruluşunda büyük emek harcanan önemli bir kurum, burada çalışan genç arkadaşlarımızın özverili çalışmalarını bir yıllık görev süremde gözlemledim. Yeni başkanımızın tecrübesi ve akademik yönü, kurum personelinin gençliği ve dinamizmi ile birlikte Ajansımızda çok daha güzel işler yapılacağına inanıyorum.

Türkiye Çevre Ajansı, çevre alanında önemli işler başarma potansiyeline sahip bir kurumdur. Görev sürem boyunca, burada çalışan personelin görev verildiğinde işi en iyi şekilde yerine getiren son derece nitelikli bir kadro olduğunu gözlemledim. Makamlar gelip geçicidir; önemli olan bu zaman zarfında hoş bir seda bırakabilmek ve hayırla yad edilebilmektir. Başkanımızı tebrik ediyor ve yeni dönemin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

Prof. Dr. Ferhat Pirinççi: "Daha Hızlı ve Güçlü Adımlarla İlerlemeye Devam Edeceğiz"

Yeni başkan Prof. Dr. Ferhat Pirinççi, konuşmasında şunları ifade etti:

"Bugün, bu bayrağın bize devredilmesi Sayın Bakanımızın takdirleriyle gerçekleşti. Önceki idari tecrübelerimiz ve yaptığımız işlerde güçlü bir ekibin başarılı işler yapacağını biliyoruz. Bundan sonraki süreçte de el birliği ile daha hızlı ve güçlü adımlarla Ajansımızı daha ileriye taşımak için çalışacağız. Kurumu tanımak belli bir zaman alacaktır ancak bu adaptasyon sürecini hızlıca atlatıp, hem ulusal hem de uluslararası düzeyde kurumun adının iyi işlerle duyulması için çalışacağız. Kanunun verdiği hak ve sorumluluklar çerçevesinde ve Bakanımızdan gelecek talimatlar doğrultusunda elimizden geleni yapacağız. İyi işler yaparak Türkiye Çevre Ajansını daha iyi bir düzeye getireceğiz ve bizden sonra gelecek kişilere bayrağı teslim edeceğiz."

Tören, çiçek takdimi ve karşılıklı teşekkürlerle sona erdi.

 

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7219248977643245568

 



Türkiye Çevre Ajansı Başkanlığı Görevine Atanan Prof. Dr. Ferhat Pirinççi Görevi Devraldı




Linkedin

Solvi

hakan plastik


Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower