Türkiye ve Ankara sanayi için yeni adım "Başkent OSB Yenilik Merkezi" ile atılıyor

Türkiye ve Ankara sanayi için yeni adım "Başkent OSB Yenilik Merkezi" ile atılıyor

Dergi: 1566       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 08/12/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Türkiye ve Ankara sanayi için yeni adım "Başkent OSB Yenilik Merkezi" ile atılıyor


Türkiye ve Ankara sanayinin yenilik temelli dönüşümü için yeni adım Başkent OSB Yenilik Merkezi ile atılıyor. Bu eksende "OSB’lerde Teknoloji Geliştirme Projesi" kapsamındaki pilot uygulama 30 Kasım 2021 tarihinde Başkent OSB Yönetim Binasında imzalanan iş birliği protokolü ile başlatıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Başkent OSB iş birliği ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı desteği ile yürütülen 'OSB’lerde Teknoloji Geliştirme Projesi' kapsamındaki pilot uygulama 30 Kasım 2021 tarihinde Başkent OSB Yönetim Binasında imzalanan iş birliği protokolü ile başlatıldı.

 

 

Toplantı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan ve Başkent OSB Başkanı Şadi Türk himayelerinde, UNDP Projeler Koordinatörü Deniz Çiftçi ve ilgili tarafların katılımı ile gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantıya ev sahipliği yapan Başkent OSB Başkanı Şadi Türk açılış konuşmasında uzun zamandır üzerinde çalışılan pilot uygulamanın bu protokolle birlikte hayata geçirileceği için oldukça heyecanlı olduklarını ve bu projenin gerek ülke çapında,  gerekse bölgedeki sanayiciler için çok önemli olduğunu vurguladı.

Başkent OSB, Bakanlık ve UNDP’nin desteğiyle hızlandırılacak Yenilik Merkezi faaliyetlerinin bölgeye gelen yerli ve yabancı yatırımcılara büyük katkı sağlayacağını belirten Başkent OSB Başkanı Şadi Türk,  bundan sonra hızlı adımlarla ilerleyeceklerini  vurguladı.



Türkiye ve Ankara sanayi için yeni adım




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı