Yapı Kataloğu, Yapı ve Malzeme Sanayisinin 100 Yıllık Tarihine Işık Tutuyor

Yapı Kataloğu, Yapı ve Malzeme Sanayisinin 100 Yıllık Tarihine Işık Tutuyor

Dergi: 1698       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 22/07/2024      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Yapı Kataloğu, Yapı ve Malzeme Sanayisinin 100 Yıllık Tarihine Işık Tutuyor


Yapı Kataloğu İçerik Ekibi, yapı ve malzeme sanayi sektörünün tarihine ışık tutmak amacıyla önemli bir çalışmaya imza atıyor.

ve malzeme sanayisinin 100 yılını kronolojik olarak haritalandırdığı bu yayın ile sektöre katkı sağlamış firmaların ve derneklerin değerli çalışmalarını bir arşiv kaynağı haline getiriyor.

 

51 yıldır Türkiye Yapı Malzemeleri Sanayisinin en önemli ve köklü markalarından biri olan Yapı Kataloğu, 2023 yılında başladığı “Türkiye’de Yapı ve Malzeme Sanayisinin İlkleri” çalışmasını, değerli sektör firmalarının da desteği ile yayımlıyor ve sektör kaynaklarından birini daha oluşturmayı hedefliyor.

Yapı ve malzeme sanayi sektörünün gelişimine katkı sağlayan firmaların hikâyelerini geniş kitlelere ulaştırarak yapı sektöründeki tarihi gün yüzüne çıkartan Yapı Kataloğu, bu yayın ile birlikte sektördeki bilgi birikimini ve tecrübeleri yeni nesillere aktararak gelecek projeler için sağlam bir temel oluşturuyor. Bu kapsamlı çalışma için firmalardan gelen bilgiler doğrultusunda hazırlanan yayında, yapı ve malzeme sanayi sektörünün önemli kilometre taşlarına tanıklık edebilir, firmaların inovatif çözümleri ve sektöre kattıkları değerleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Düzenli olarak güncellenecek ve belirli dönemlerde sektöre sunulacak olan yapı ve malzeme sanayi sektörünün 100 yıllık serüvenine ışık tutan yayına bu linkten ulaşabilirsiniz. Sonraki yayınlara katkıda bulunmak için ise bu linki kullanabilirsiniz.

Yapı Kataloğu, yayına katkıda bulunan veya bu yayından sonrasında katkıda bulunmak isteyecek sektör profesyonellerinin destek ve emeğine tekrar teşekkür eder.

 

YAPI KATALOĞU Hakkında : YAPI KATALOĞU Türkiye'nin 1973 yılından beri yayımda olan ve yapı malzemeleri alanında, çok önemli bir boşluğu doldurmuş ilk ve tek malzeme kataloğudur. YAPI KATALOĞU 51 yıldır yapı malzemesi firmalarına, bir ürün vitrini, iletişim kanalı, malzeme seçicilerle tanışma imkanı sunan çok kanallı tanıtım hizmetiyle, inşaat piyasasındaki kilit endüstri profesyonellerine erişim sağlar. Mimarlar, iç mimarlar, inşaat mühendisleri, müteahhitler, şantiye şefleri ve satın almacılar YAPI KATALOĞU'ndan ürün ve malzeme seçer, teklif alır ve satın alım yapar, ihale veya bayilik teklifi alır, detaylı bilgi sorgular. YAPI KATALOĞU, firmaları bu profesyonellere yakınlaştırarak, ürün ve malzeme satışlarına katkı sağlar. Firmaların pazarlama çalışmalarına, online fuar kimliği, pazarlama otomasyonu, SEO, içerik pazarlaması, web sitesi trafiğini geliştirme, basılı reklamcılık gibi hizmetler sunarak destek olur. Bunun yanı sıra firmaların müşteri ilişkilerini, kullanıcılarından yönlendirdiği ürün formlarıyla yönetir ve CRM yapılarına katkıda bulunur. Yepyeni bir altyapıyla yenilenen YAPI KATALOĞU, kolayca aranabilir bir formatta geniş kapsamlı ürün, tasarım, marka, proje bilgisi sağlamakta ve mimarlara yeni ürünler, vaka analizleri (case study), sürdürülebilirlik, BIM ve diğer yeni teknolojiler hakkında en son konularda bilgiler, günlük güncellemeler, düzenli bültenler ve blog içerikleri sunmaktadır.

www.yapikatalogu.com | info@yapikatalogu.com

 

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7221064306270883841

 



Yapı Kataloğu, Yapı ve Malzeme Sanayisinin 100 Yıllık Tarihine Işık Tutuyor




Linkedin

Solvi

hakan plastik


Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower