Yatırım Ofisi YASED Business Lounge'a Katıldı

Yatırım Ofisi YASED Business Lounge'a Katıldı

Dergi: 1666       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 03/12/2023      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Yatırım Ofisi YASED Business Lounge'a Katıldı


Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), küresel ve bölgesel gelişmelerin ve bunların Türkiye'ye yansımalarının tartışıldığı yılsonu “Business Lounge” etkinliğini gerçekleştirdi.

Etkinlikte konuşan Yatırım Ofisi Başkanı A. Burak Dağlıoğlu, 2024 yılına kadar tedarik zinciri, sürdürülebilirlik, dijital dönüşüm ve iş gücüne öncelik verileceğini belirterek, “Türkiye'nin Doğrudan Yabancı Yatırım (DYY) Strateji Belgesi'nin yenilenmesi konusunda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. öncelikli konular olarak tedarik zinciri, sürdürülebilirlik, dijital dönüşüm ve nitelikli iş gücü konularına odaklanacaklarını ifade etti.

Dağlıoğlu, Yatırım Ofisi'nin Türkiye'ye yeni yatırım çekme yönündeki çalışmalarına da değinerek, YASED'in temsil ettiği uluslararası yatırımcılarla işbirliklerinin sürdüğünü vurguladı.

YASED Başkanı Engin Aksoy Engin Aksoy, YASED'in gündemindeki en önemli iletişim belgesine vurgu yaparak, "Bakanlarımızdan uzman meslektaşlarımıza kadar her düzeydeki kamuoyu muhataplarımızla ilettiğimiz belgenin, YASED gündeminde yer aldığını görmekten duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isterim. TBMM'mizden yurt dışı misyonlarımıza kadar kamu sektörünün tüm politika ve strateji oluşturma süreçlerine nitelikli katkı sağladığını ve YASED'in çalışma disiplinini ve ürün kalitesini gösteren bir prestij belgesi olarak kabul edildiğini" ifade etti.

Engin Aksoy şunları da ekledi. "2025 yılına kadar 'Türkiye Doğrudan Yabancı Yatırım Güven Endeksi'ni oluşturmayı hedefleyen YASED Pulse CEO araştırmasına devam edeceğiz. Yeşil ve dijital dönüşümdeki en iyi uygulamaları paydaşlarımız, tedarikçilerimiz ve kamuoyuyla paylaştığımız webinar serimiz de devam edecek."  

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7136834273088524288

 



Yatırım Ofisi YASED Business Lounge'a Katıldı




Linkedin

Solvi

hakan plastik


Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower