Avrasya Tüneli, İstanbul PPP Week’te Sektör Temsilcileriyle Buluştu
- 1 Mart 2025
- İş Dünyası
- Durum: Genel
- Dergi: 1730
Avrasya Tüneli olarak, Kamu-Özel İş Birliği (KÖİ) alanında küresel çapta önemli bir platform olan İstanbul PPP Week kapsamında düzenlenen etkinlikte yer aldı.
KÖİ Araştırma Merkezi ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) iş birliğiyle gerçekleştirilen organizasyon, başarılı projelerin paylaşılması, mevcut dinamiklerin değerlendirilmesi ve yeni iş birliklerinin geliştirilmesi açısından sektöre önemli bir fırsat sundu.
Yapı Merkezi ve Avrasya Tüneli Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, etkinliğin açılış töreninde ve OECD - OCDE oturumunda “Mavi Nokta Ağı Girişimi” başlıklı konuşmasıyla yer aldı.
Avrasya Tüneli CEO’su David H(Dae Hyuck) LEE, “Koreli yatırımcılar yurt dışındaki altyapı projelerine nasıl yatırım yapıyor?” sorusuna odaklanan konuşmasıyla değerli görüşlerini paylaşırken, Operasyon ve Bakım Direktörü Aşkın Kaan KAPTAN ise “Ulaşımda Daha Az ile Daha Fazlasını Yapmak” konulu panelde Avrasya Tüneli’ndeki Hız Düzenleyici Hareketli Aydınlatma (Pacemaker) uygulamasının detaylarını aktardı.
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7301540640671080448





