Aydem Enerji'nin CFO'su Erdinç Çetin, COO'su Ahmet Ersoy Önal Oldu
- 18 Eylül 2025
- İş Dünyası
- Durum: Genel
- Dergi: 1757
Aydem Enerji'de Mali İşler Grup Başkanlığı (CFO) görevine Erdinç Çetin, Operasyon Grup Başkanlığı (COO) görevine ise Ahmet Ersoy Önal atandı.
Erdinç Çetin: İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini tamamlayan Çetin, kariyerine 2006'da BSH'de başladı. 2007'den bu yana Zorlu Enerji bünyesinde üst düzey sorumluklar üstlenen Çetin, Zorlu Enerji'de Yatırımlar, İşletme ve Bakım'dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.
Ahmet Ersoy Önal: ODTÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Önal, ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. İş hayatına Toyota'da başlayan Önal, son olarak Aydem Enerji bünyesinde Termik Grubu Mali İşler Direktörü olarak görev yaptı.
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7374337827238658049





