IRENEC 2018, İstanbul Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sürüyor...
- 8 Mayıs 2018
- İş Dünyası
- Durum: Genel
- Dergi: 1385
8. Uluslararası %100 Yenilenebilir Enerji Konferansı "IRENEC 2018", İstanbul Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sürüyor.
Mevcut enerji ağını gelecekte tümüyle yenilenebilir enerjilere dönüştürmenin Türkiye boyutunda değerlendirileceği IRENEC 2018 7 - 9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.
%100 Yenilenebilir Enerji Konferansı IRENEC 2018’de JESDER Başkanı Ufuk Şentürk, Türkiye Yenilenebilir Enerji Birliği Eurosolar Başkanı Prof. Dr. Tanay Sıdkı Uyar, Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği GENSED Başkanı Prof. Dr. Şener Oktik, Biyoenerji Derneği BİYODER Başkanı Halil Tolga İlçin, Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği EYODER Başkanı Cihan Karamık, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Baran Bozoğlu, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Gazi İpek, Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bülent Ekici gibi liderler konuşma yapacaklar.
Konferans kapsamında EPDK ile ilgili bir oturum da düzenlenecek. Bu oturumda EPDK Piyasa İzleme ve Mevzuat Grup Başkanı Dr. Mustafa Gözen, EPDK Grup Başkanları Deniz Daştan, Ertuğrul Yıldız ve Refik Tiryaki birer konuşma gerçekleştirecekler.





