Nurol İnşaat, Romanya'da Targu Mureș-Miercurea Nirajului Otoyol Kesiminde Çalışmalara Başlıyor
- 14 Mayıs 2025
- İş Dünyası
- Durum: Genel
- Dergi: 1739
Nurol İnşaat'ın Romanya'da üstlendiği "Targu Mureș-Targu Neamt Otoyolu, Kısım I Targu Mureș-Miercurea Nirajului (A3) Projelendirme ve Yapımı" ile ilgili yeni gelişmeler kaydedildi.
Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre, Nurol İnşaat, 300'den fazla çalışan ve 180'den fazla ekipmanla Targu Mureș-Miercurea Nirajului bölümündeki çalışmaların yürütülmesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Nurol İnşaat, 15 Mayıs'tan itibaren A8'in yeni bir bölümünün inşası için çalışmalar başlayacak. Çalışmaların önümüzdeki yıl tamamlanması bekleniyor.
Otoyol projesi 24.4 km yol, köprü ve viyadük yapımını kapsıyor.
Önceki Gelişmeler: Romanya Ulusal Yol ve Altyapı Yönetim İdaresi (Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale SA-CNAIR) tarafından gerçekleştirilen ve 2.952.234.658 Rumen Leyi olarak belirlenen, "Targu Mureș-Targu Neamt Otoyolu, Kısım I Targu Mureș-Miercurea Nirajului (A3) Projelendirme ve Yapımı" ihalesini kazanan Nurol İnşaat ile imzalanan sözleşmenin bedeli 2.460.000.000 Rumen Leyi olmuştu.
Ulusal İyileşme ve Dayanıklılık Planı (PNRR) tarafından finanse edilen işin süresi 6 ay tasarım, 24 ay yapım olmak üzere 30 ay olarak belirlenmişti.
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7328320229409751041





